Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική τελική συναυλία του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελική συναυλία του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου με τίτλο «Δω στα λιανοχορταρούδια», το απόγευμα της Τετάρτης 24/5/17 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
  

  Τη συναυλία, η οποία δόθηκε με τη συμμετοχή μαθητών και καθηγητών του σχολείου, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, οι οποίοι επιβράβευσαν με το θερμό τους χειροκρότημα τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση μαθητές του σχολείου.


  Πιο συγκεκριμένα, στη συναυλία εμφανίσθηκαν οι τάξεις:

Πιάνου, της Αντιγόνης Ντουσιοπούλου, Ταμπουρά, του Γιώργου Τσέκαρη, Ποντιακής λύρας, του Διονύση Παυλίδη, Κλαρίνου, του Δημήτρη Λαδόπουλου, Μπουζουκιού, του Παναγιώτη Ζαφειρίδη, ενώ τους μαθητές συνοδευσαν οι καθηγητές, Α. Αυλογιάρης (βιολί), Π. Μέτσιος (τρομπέτα), Γ. Παπακρασάς (κιθάρα) και Ν. Οικονόμου (τραγούδι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.