Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Τουρνουά μίνι βόλεϊ από τον ΑΡΙΣΤΕΑ Φιλώτα στο Αμύνταιο…  Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΡΙΣΤΕΑΣ Φιλώτα, στο πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (Ε.Σ.ΠΕ.Μ.) για την προώθηση του αθλήματος, διοργανώνει τουρνουά Mini Volley, για 7η συνεχόμενη χρονιά.
  
  Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το πρωί (10:00) της Κυριακής 28 Μαΐου, στο πάρκο των Αγίων Κων/νου και Ελένης στο Αμύνταιο.
  Στο χώρο θα διαμορφωθούν 30 γήπεδα Mini Volley, στα οποία θα αγωνιστούν οι αθλήτριες και αθλητές των αντίστοιχων ηλικιακών κατηγοριών.
  Στο τουρνουά θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες, από συλλόγους της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.
  Τα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στο άθλημα του Βόλεϊ, δηλώνοντας απλά συμμετοχή στα τηλέφωνα 6976 828461 και 6949 139592 κα. Νόπη Κούση.
  Σας περιμένουμε στη γιορτή του Βόλεϊ και του αθλητισμού.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.