Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

1η Συνάντηση Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής στη Φλώρινα…



  Το Ωδείο Φλώρινας Π.Δ.Μ. διοργανώνει την 1η Συνάντηση Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα “Θ. Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.
  
  Ο θεσμός αυτός προκύπτει ως αποτέλεσμα της ίδρυσης Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου εδώ και 3 χρόνια, καθώς και της διαρκούς αύξησης του ενδιαφέροντος σε βαθμό που να αριθμεί  70 και πλέον μέλη, με επιτυχημένες εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
  Στην 1η Συνάντηση Χορωδιών Παραδοσιακής Μουσικής το κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει αξιόλογες χορωδίες σε ένα πλούσιο ρεπερτόριο με γνωστά και αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια.
  Θα εμφανιστούν: Η Δημοτική Χορωδία Νέας Τρίγλιας, η Παραδοσιακή Χορωδία Ενηλίκων & η Παιδική Χορωδία Μικρασιατικού Συλλόγου “ΟΥΣΑΚ” Νέας Ευκαρπίας, η Παραδοσιακή Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού “ΚΛΕΙΓΕΝΗΣ” και η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
  Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, που είμαστε σίγουροι ότι θα συμμετέχει τραγουδώντας.
 Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Βασίλειος Κίτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.