Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Ο εορτασμός των πολιούχων του Αμυνταίου, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Τους Πολιούχους και προστάτες τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη γιόρτασαν με κάθε λαμπρότητα και κατάνυξη οι κάτοικοι του Αμυνταίου.
  

  Το Σάββατο 20 Μαΐου, παραμονή της γιορτής των Αγίων, στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό πραγματοποιήθηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φλώρινας Πρεσπών & Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητου και με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμυνταίου, συνοδεία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών καθώς και πλήθους πιστών, έγινε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας των Αγίων στο κέντρο της πόλης.

  Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 21 Μαΐου, ανήμερα της εορτής των πολιούχων του Αμυνταίου, με Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εόρτιο Όρθρο και Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος  του Αρχιεπισκόπου Ιόππης & Αριμαθαίας κ.κ. Δαμασκηνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.