Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Συμμετοχή του Κ. Σέλτσα στη Λαική Συνέλευση της Μελίτης…  Ο βουλευτής Φλώρινας κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος συμμετείχε στις 12.2.2017 στη Λαική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στη δημοτικό διαμέρισμα της Μελίτης με σκοπό την ενημέρωση για την πορεία της τηλεθέρμανσης και τις επαφές που έχουν πραγματοποιηθεί με τους αρμόδιους φορείς και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Χαρίτση Αλέξανδρο.
  
  Μεταφέρθηκε η διαβεβαίωση πως στη νέα προκήρυξη προγραμμάτων ΕΣΠΑ θα συμπεριληφθεί και η Τηλεθέρμανση, οπότε η ετοιμότητα πρέπει να χαρακτηρίζει τη δράση όλων και συγκεκριμένα στους τομείς σχετικά με την επικαιροποίηση της μελέτης, τον φορέα υλοποίησης, δηλαδή την ΔΕΥΑΦ και τέλος την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα αναλάβει μέρος της χρηματοδότησης.
  Στη Συνέλευση συμμετείχαν και ο βουλευτής κ. Αντωνιάδης Γιάννης μαζί και τον περιφεριακό σύμβουλο κ. Γέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.