Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γ. Αντωνιάδης για την βράβευση παλαιμάχων Αμύντα…  Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, στο Μουσείο της Ακρόπολης της Αθήνας, με μια σεμνή τελετή, μέσα όμως σε ένα θερμότατο κλίμα, η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (χάντμπολ) τίμησε τους παλαίμαχους αθλητές του σωματείου Αμύντας Αμυνταίου Ν. Φλώρινας, οι οποίοι πρώτοι έπαιξαν και έφεραν το χάντμπωλ στην Ελλάδα πριν από 40 χρόνια.
  
  Παρευρέθησαν από τον Αμύντα οι Νίκος Γιόσκος, Νίκος Παπαχρήστου, Αριστοτέλης Καζαντζίδης, Παύλος Καζαντζίδης, Βασίλης Τραϊανός, Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, Κωνσταντίνος Κοκτσίδης, Κώστας Τριαντάφυλλίδης και Θωμάς Τζήγας.
  Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τον Αμύντα Αμυνταίου και όλους τους προαναφερθέντες συμπατριώτες μας, πρωτίστως για την προσφορά τους στον αθλητισμό, αλλά και για το ότι έκαναν ευρέως γνωστό το Αμύνταιο, τη Φλώρινα και την ομάδα τους.
  Ειλικρινά ήταν πολύ συγκινητικό όταν ο πρόεδρος της Ο.Χ.Ε. ανακοίνωσε στην κατάμεστη αίθουσα ότι το πρώτο σκίρτημα, το πρώτο σφύριγμα ακούστηκε στο Αμύνταιο με τη συμμετοχή του ιστορικού Αμύντα και των Αμυντιωτών.
  Δηλώνω φανατικός φίλαθλος του Αμύντα. Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ομάδας και εύχομαι πάντα επιτυχίες.
Γιάννης Αντωνιάδης
Βουλευτής ΝΔ Φλώρινας

1 σχόλιο:

  1. Έχει δει ποτέ στη ζωή του, αγώνα χαντμπολ , ο φανατικός φίλαθλος του Αμύντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.