Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Τα ψίχουλα της ντροπής του κ. Σκουρλέτη σχετικά με τον Γολγοθά της Κέλλης και της Φλώρινας από τη βαρυχειμωνιά…



  Πόσο άραγε αποτιμώνται δύο μήνες βαρυχειμωνιάς με θερμοκρασίες  -20 C0  και δεκάδες εκατομμύρια ζημιές;  Δύο μήνες  χωρίς νερό για νοικοκυριά αλλά και για τα αιγοπρόβατα που βρίσκονται και 2 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό.
 
Με τους κατοίκους να έχουν γυρίσει στη δεκαετία του ΄60 όταν κουβαλούσαν το νερό με στάμνες και με το να τους προμηθεύουν νερό η πυροσβεστική και ο στρατός.
  Όλα αυτά αποτιμώνται από την Κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝ.ΕΛ με 45.000€!!! Ούτε για τις τρύπες του οδοστρώματος δε φτάνουν.
  Από τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που έχουν για έκτακτες ανάγκες από φυσικές καταστροφές μόνο 45 χιλιάδες δόθηκαν. Προφανώς τα εκατομμύρια  πάνε αλλού.
  Αυτή είναι η ανταπόκριση στην κραυγή αγωνίας των κατοίκων της Κέλλης αλλά και της Φλώρινας, που για δύο  μήνες έμοιαζε με βομβαρδισμένη πόλη. Αιδώς Αργείοι!!!

Γραφείο Τύπου του Βουλευτή Π.Ε. Φλώρινας
Αντωνιάδη Γιάννη

3 σχόλια:

  1. Σ τα 40 χρονια που κυβερναει ο ΣΥΡΙΖΑ αφησε τη Κελλη χωρις νερο ο αθλιος..Εκεινη η ερμη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που κυβερνουσαν απ την εποχη του Νωε δεν προλαβαν δυστυχως ως πριν 2 χρονια να λυσουν το θεμα..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε ΣΥΡΙΖΑ τι εκανες και αφησες 1500 χρονια διχως νερο την Κελλη. Ενω εγω 25 χρονια νομαρχιακος συμβουλος και περιφερειακος τσουπ το νερο σας το εφερα
    ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ(ΓΚΟΛΕΜΑ ΛΑΓΚΑ)δεν πηραζει παντως το υποσχεθηκα στ λαικη συνελευση,τι και ας δεν πηγα που λεν και οι Κελλιωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λαικισμος με τον νεοφιλελευθερισμο ποσο συνταιριαζουν στη ΝΔ του Μητσοτακη???ερωτηση αφελους πολιτη..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.