Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή βασιλόπιτας των αιρετών του Δ. Αμυνταίου…  Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου εκδήλωση  κοπής πίτας των αιρετών του Δήμου Αμυνταίου.

Οι Δημοτικοί  και Τοπικοί  σύμβουλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου κ. Θεοδωρίδη Κωνσταντίνου.  

   Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μωϋσιάδης Κωνσταντίνος και ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος καλωσόρισαν τους δημοτικούς συμβούλους, τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων και ευχήθηκαν το 2017 να είναι ένα δημιουργικό έτος για το Δήμο Αμυνταίου.


  Την πίτα τους επίσης έκοψαν, την Τρίτη  14  Φεβρουαρίου 2017 και  οι υπάλληλοι του Δήμου Αμυνταίου, σε μια σεμνή τελετή που υλοποιήθηκε σε πολύ οικογενειακό κλίμα.

  Τις βασιλόπιτες ευλόγησε ο πατήρ Γεώργιος Μογλενίδης, ο οποίος και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους υγεία και καλή δύναμη στο έργο τους.


2 σχόλια:

  1. Για το 2017 ευχόμαστε,το 2016 έφυγε!!!!!!!!Ήταν όμως λάθος αυτών που δεν εμφανίστηκαν,είτε από θέμα κολλήματος,είτε από συνηδητή επιλογή!Η καθιερομένη πίτα είναι για όλους τους εκλεγμένους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκολέμα Ραμπότα...έκοψαν πίττα ...οι εκλεγμένοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.