Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Εορταστική εκδήλωση 4ου νηπιαγωγείου Αμυνταίου…  Με την τιμητική παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ιορδάνη Μπάντη πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τα έθιμα της Τσικνοπέμπτης, κατά τις πρωινές ώρες εορταστική εκδήλωση του 4ου νηπιαγωγείου Αμυνταίου στον αύλειο χώρο αυτού.
  
  Οι μικροί μαθητές και οι γονείς τους απόλαυσαν τους μεζέδες και τα κρεατικά υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής σύροντας μαζί με τους εκπαιδευτικούς τοπικούς ελληνικούς χορούς.
  Ευχαριστούμε θερμά για την συνδρομή τους το γυμναστήριο Oxygen  και τον κ. Κωνσταντίνο Ιωαννίδη,τα καταστήματα Αφοι Ιωαννίδη και One click solutions Αναςταςίου Μάνη καθώς και τον κ. Γεώργιο Πέτρου. Και του χρόνου με υγεία!

Επιτροπή Γονέων 4ου νηπιαγωγείου Αμυνταίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.