Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Ξεκίνησαν τα σεμινάρια του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου…  Ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα το πρώτο από τα τρία τμήματα επιμορφωτικών σεμιναρίων ΛΑΕΚ με θέμα "Marketing" που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου σε συνεργασία με το έμπειρο και πιστοποιημένο ΜASTER KEK που έχει ορίσει υπεύθυνη την Παγανού Σαββίνα.
  
  Ο Εμπορικός Σύλλογος στοχεύει στην προσπάθεια επιμόρφωσης των μελών του με εξειδικευμένα σεμινάρια που στόχο έχουν την ενδυνάμωση των επιχειρήσεων, τον ανταγωνισμό, το marketing, και την αντιμετώπιση προβλημάτων σε εποχή κρίσης.
  Στη συνέχεια θα ξεκινήσει το δεύτερο επιδοτούμενο  σεμινάριο με θεματική ενότητα την "Εξυπηρέτηση Πελατών" και θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος με τις "Πρώτες Βοήθειες".
  Στην πρώτη συνάντηση παρευρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Νάντσης Δημήτρης, Νάνσυ Γεωργίτσα, Μπάντης Ιορδάνης και Τεγόπουλος Παναγιώτης.
  Η νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου που πραγματοποίησε μετά από χρόνια τα συγκεκριμένα σεμινάρια, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους καταρτιζόμενους για τη συμμετοχή τους,  που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή, η οποία θα αριθμεί συνολικά 60 άτομα (20 ατομα/τμήμα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.