Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Έπαινος του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου, σε μαθητή του…  Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου, συγχαίρει, τον μαθητή της ΣΤ‘ τάξης του σχολείου μας, Γιαννόπουλο Δημήτριο, για τις αθλητικές επιτυχίες - διακρίσεις που πέτυχε μέχρι σήμερα, 23 μετάλλια (10 Χρυσά -7 Ασημένια - 6 Χάλκινα) σε διασυλλογικούς αγώνες που συμμετείχε σαν αθλητής του συλλόγου Τζούντο «Φίλιππος» Αμυνταίου.
  
  Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και η προσήλωση στους στόχους του Δημήτρη και κάποια στιγμή στο μέλλον, ο αγαπητός μας μαθητής, να εκπροσωπήσει το Αμύνταιο και με εθνικά χρώματα στο αγώνισμα που τόσο αγαπάει.
  Ευελπιστούμε, να εμπνευστούν κι άλλοι μαθητές από το παράδειγμά του, να θέσει στη ζωή του  ο καθένας ,τους ατομικούς του  στόχους  και να προσπαθεί για την επίτευξή τους, στο πνεύμα βέβαια του «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο Δ/ντής του σχολείου
Ιωαννίδης Παντελής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.