Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Σεμινάρια ΕΦΕΤ- υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων για τις επιχειρήσεις…  Οι επιχειρήσεις που έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, είναι αυτές που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα, αναψυκτικά ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, παρασκευή κρασιού,
 
 τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
  Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.
► Η χρονική διάρκεια είναι 8-10 ώρες και θα διδάσκουν εκπαιδευτές πιστοποιημένοι από τον Εθνικό Φορέα Ελέγχου Τροφίμων ( ΕΦΕΤ).
► Σε ομαδικές εγγραφές 15-20 ατόμων γίνονται ειδικές προσφορές και το πρόγραμμα δύναται να επιδοτηθεί μέσω ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ. Η υποβολή του φακέλου επιδότησης πραγματοποιείται σε συνεργασία με την επιχείρηση.
  Εμπιστευτείτε τη Master για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων προκειμένου να σας χορηγηθεί το Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΦΕΤ. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου κατόπιν δικής μας γνωστοποίησης του σεμιναρίου είναι πρόθυμος για τη δράση αυτή προκειμένου οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι όλων των επιχειρήσεων του Δήμου μας να είναι πιστοποιημένοι με. Η Παγανού Σαββίνα είναι αρμόδια για τη διεκπεραίωση του σεμιναρίου αυτού.
  Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αυτό, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στα τηλέφωνα: 6951859452, 2386023594.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.