Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Η λειτουργία των σχολείων την Τετάρτη 25/1/2017…
ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, τα σχολεία Α ́βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου, θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 στις 09:00 π.μ.  λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Οι  παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ: Τα σχολεία Α' θμιας & Β' θμιας του Δήμου Πρεσπών θα ξεκινήσουν μία ώρα αργότερα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών. Ο παιδικός σταθμός του Δήμου Πρεσπών θα ξεκινήσει κανονικά. Αν απαιτηθεί θα υπάρξει νέα ενημέρωση το πρωί.
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π. μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών,  που επικρατούν στην περιοχή.  Σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.
  Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.