Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Η Φλώρινα στο «The Voice» με την Billie Isak! (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με μια εξαιρετική ερμηνεία η Billie Isak πέρασε από τα blind auditions του «The Voice of Greece», του μουσικού διαγωνισμού που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΙ.

  Η Billie (γνωστή σε όλη τη Φλώρινα για τη φωνή της και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Φλώρινας Ερωδιός), ερμηνεύοντας το Don’t you Cry των Guns N’ Roses, ανάγκασε τους Πάνο Μουζουράκη και Σάκη Ρουβά να γυρίσουν.

Μετά από… σκληρή μάχη, επέλεξε τελικά την ομάδα του Μουζουράκη, με την οποία και θα συνεχίσει.

  Πολλά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στη συνέχεια της προσπάθειάς της!

ΠΗΓΗ: ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ


3 σχόλια:

  1. Μπράβο στην κοπέλα γι αυτο που κάνει και να χει επιτυχίες μα τι λυπηρό μια πόλη και ενας τόπος να γίνονται " της ημέρας διάσημοι " απο κάτι που μονο κουλτούρα ήθος και πολιτισμό δεν παράγει και μιλώ για το συγκεκριμένο σόου και όχι για τις ερμηνευτικές ικανότητες. Εύγε άρχοντες του τόπου που καλλιεργείται ύπνο και μαλθακότητα. Ορατά τα αποτελέσματα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς 355
    Ε και τι θές να κάνουν τα κανάλια ; Να γυρίσουν πίσω στο 1977 να βγάλουν στο γυαλί την Ροζίτα Σόκου στο θρυλικό , τότε, τηλεσόου "να η ευκαιρία" ; Να παίζουν νυχθημερών το ..γερασμένο πλέον "στην υγειά σας" με ντεκόρ σούπερ μάρκετ μπύρες σνάκ ή αναψυκτικά ; Να προβάλουν όλη μέρα ταινίες ασπρόμαυρες του Αγγελόπουλου; Να προβάλουν -αν και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα - το Κυριακή στο χωριό η΄να αναστήσουν την Δόμνα Σαμίου να γυρίζει ντοκυμαντέρς και να ακούμε γκάιντες χάλκινα ή ζουρνάδες από χωριό σε χωριό ανα την επικράτεια ; Τα εμπορικά τηλεοπτικά κανάλια εάν το έχεις καταλάβει δείχνουν ότι βλέπουμε εμείς ότι πουλάει στην αγορά ότι επιλέγουν οι τηλεθεατές ( οι μετρήσεις τηλεθεάσεις με το ντιτζιαι είναι σήμερα παιχνιδάκι για τα ΜΜΕ) όσο για την κουλτούρα ( πολιτισμός μεταφράζεται στα ελληνικά ) εάν πήγες μία βόλτα σε εικαστικές εκθέσεις που έγιναν στο .... Αμύνταιο και μετρήσεις πάνω από 40αριά να αγοράζουν έργα Τέχνης έλα να τα ξαναπούμε και να σε κεράσω ένα τσίπουρο !

    Οι καιροί αλλάζουν όπως και τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων . Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι άξια συγχαρητηρίων γιατί και η μουσική είναι πολιτισμός , εάν δέν το γνωρίζεις. Είναι πρόεδρος του συλλόγου όλων των νεανικών μουσικών γκρουπ "Ερωδιός" στην Φλώρινα διοργανώνει ως πρόεδρος με τον σύλλογο αξιολογες συναυλίες που προάγουν και τον πολιτισμό και την ομαδικότητα αλλα και το ήθος που τόσο απαξιωτικά σχολιάζεις άμεσα την εκπομπή όσο και την ίδια αφού πρώτα την "επαινείς με συγχαρητήρια κλπ κλπ "

    Τέλος είναι (το σημαντικότερο)ένα νέο δραστήριο άτομο στον χώρο της κατάγεται εκπροσωπεί τον νομό μας και μπράβο στην..τόλμη της να βγεί στο μουσικό τηλεδιαγωνισμό να ανταγωνιστεί άλλα΄ταλέντα στον χώρο της μουσικής .Δυστυχώς ο...Σάκης Ρουβάς και φέτος δεν ήρθε στο...Πάτελε , παρά τις ανακοινώσεις που είχαν προιδεάσει από όλα τα μμε , να βουλιάξει η πλάζ από νεαρόκοσμο και άλλους φίλους της μοντέρνας μουσικής

    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8:08 είσαι λαμπρό παράδειγμα των όσων σχολιάστηκαν, αφού κατάλαβες αυτά που κατάλαβες. Δεν θα φλυαρήσει η σκέψη μου για να σου εξηγήσει κάτι για το οποίο δεν μπορείς να αντιληφθείς. Ζήσε χαρούμενος και ευτυχισμένος που μια κοπέλα κάνει γνωστή την φλωρινα στο " δε βοϊ(δι)σσσσς !

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.