Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Ίσως, να υπάρχει ελπίδα! Συγκινητική η ανταπόκριση των Αμυνταιωτών, στο κάλεσμα των Συλλόγων, συγκέντρωσης ειδών διατροφής για άπορες οικογένειες…



  Καθώς ο έβδομος συνεχόμενος χρόνος σφοδρής οικονομικής και κοινωνικής κρίσης οδεύει προς το τέλος, το συμπέρασμα που αβίαστα εξάγεται είναι πως συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των Αμυνταιωτών οι οποίοι  δυσκολεύονται ακόμη και για την κάλυψη των βιοτικών τους αναγκών.
  
  Στο κάλεσμα αλληλεγγύης και τη συγκέντρωση ειδών διατροφής των Συλλόγων ΕΡΜΗ, ΑΙΑΝΤΑ και ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, οι οποίοι προσέφεραν -απ’ το περίσσευμα της καρδιάς τους- τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, με σκοπό να διατεθούν σε άπορους συμπολίτες και οικογένειες του Αμυνταίου.
  Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου, μέλη των διοικήσεων των τριών συλλόγων της πόλης, συγκέντρωσαν –στα ξύλινα σπιτάκια της πλατείας- εκατοντάδες δέματα που προσέφεραν οι δημότες της περιοχής Αμυνταίου και στη συνέχεια, σε συνεννόηση με το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης διένειμαν τα τρόφιμα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
  Ίσως τελικά και να υπάρχει ελπίδα…
  Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, τόσο στους συλλόγους ΕΡΜΗ, ΑΙΑΝΤΑ και ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου για την πρωτοβουλία τους, όσο  και στους συνδημότες μας, που με την προθυμία και τη προσφορά τους απαλύνουν το βιοτικό πρόβλημα αρκετών οικογενειών του τόπου (που δυστυχώς όλο και αυξάνονται λόγω των μνημονιακών κυβερνήσεων)….

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.