Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Αντωνιάδης στο Ράδιο Αμύνταιο…



  Το Σάββατο 24/12, προσκεκλημένες της εκπομπής ''ΕΠΙΚΑΙΡΑ'' του φιλολόγου Γιώργου Θεοχαρίδη (10:00-12:00 π.μ.), o βουλευτής της Π.Ε. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, για να συζητήσουμε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.
  
  Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, σας δίνετε η δυνατότητα να θέσετε τα ερωτήματα σας, καλώντας στο τηλέφωνο του σταθμού (23860 23479) ή μπορείτε να αποστείλετε το μήνυμα σας, μέσω facebook ή twitter και συγκεκριμένα στο λογαριασμό: Γιώργος Θεοχαρίδης.
  Συντονιστείτε στις συχνότητές του Ράδιο Αμύνταιο 91,2 FM. Ίσως το καλύτερο μουσικο-ενημερωτικό ραδιόφωνο του Νομού. Τώρα και μέσω Web!

5 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ,μεγάλη απογοήτευση. Έχει αποκοπεί πλήρως από τον κόσμο΄. Στις ερχόμενες εκλογές δεν τον σώζει τίποτα. Ούτε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν ζεις στο Αμύνταιο ή είσαι πληρωμένο παπαγαλάκι.Γιατί αν ζούσες εδώ θα έβλεπες ότι ο Αντωνιάδης καθημερινά συναντά κόσμο σε όλο το νομό.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ και μόνο αυτός έρχεται και ακούει τα προβλήματα του Αμυνταιου

      Διαγραφή
    3. 10;28 Εσύ σίγουρα είσαι από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή. Αν έχει τέτοιους άσχετους τενεκέδες δίπλα του ,το μέλλον του είναι προδιαγραμμένο. Εγώ ζω και εργάζομαι στο ΑΜΎΝΤΑΙΟ και βλέπω τι γίνεται γύρω μου. Αυτή την φορά ελπίζω Η περιοχή του Αμυνταίου να έχει δικό της εκπρόσωπο στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ Είναι λαϊκή απαίτηση.

      Διαγραφή
    4. 10:56 Θα βάλουμε εσένα υποψηφιο . Το χεις , το χεις.

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.