Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δήμο Αμυνταίου…



  Σήμερα 2 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 8:40’ π.μ. οι εκπρόσωποι των μαθητών του Μουσικού Γυμνασίου/Λυκείου, Γενικού Λυκείου, 1ου ΕΠΑ.Λ και Γενικού Γυμνασίου του Δήμου Αμυνταίου επισκέφθηκαν το Δημαρχείο όπου εξέφρασαν τα παράπονά τους για το συμβάν της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2016.
  
  Οι μαθητές διατύπωσαν τη διαμαρτυρία τους στον αντιδήμαρχο κ. Νάτση Ιωάννη λόγω της μη έγκαιρης ενημέρωσης για την αναστολή της λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με αποτέλεσμα οι μαθητές να περιμένουν στις ανύπαρκτες στάσεις των λεωφορείων υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.
  Ελπίζουμε στο μέλλον οι αποφάσεις να λαμβάνονται έγκαιρα και η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας (μαθητών - γονέων - εκπαιδευτικών) να γίνεται πιο άμεσα.

1 σχόλιο:

  1. Κλειστα Δημαρχε ολο το χειμωνα ..να σε αγαπησουν μαθητες δασκαλοι και καθηγητες καφετεριες μπαρακια σουβλατζηδικα fast food ..η αντιπολιτευση κι ολα τα καλα παιδακια...Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.