Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Στα χαρακώματα και πάλι οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας…



  Αναλογιζόμενοι τα σκληρά μέτρα που θα εφαρμοστούν από τη νέα χρονιά στο ασφαλιστικό, το φορολογικό καθώς και η αύξηση του κόστους παραγωγής, συν τα προβλήματα που έχουμε με τον ΕΛΓΑ (δεν έχουν γίνει εκτιμήσεις, δεν έχουν βγει πορίσματα παρ’όλο που τελειώνει η χρονιά), καλούμε τους αγρότες στις επάλξεις του αγώνα για την επιβίωση μας.
  
  Όλοι λοιπόν στην κινητοποίηση της ΠΕΜΠΤΗΣ  12:00 μ.μ στον ΕΛΓΑ ΚΟΖΑΝΗΣ.
  Καμία ανοχή στο θέμα της επιβίωσης μας. Οι αγρότες πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και με δυναμικό παρών να πιέσουμε ώστε να υλοποιηθούν τα δικά μας αιτήματα.

Επιτροπή μπλόκων Δυτικής Μακεδονίας

2 σχόλια:

  1. Βλέπετε τώρα δεν έχουν καμμιά γεωργική ασχολία οι αγρότες.Ας κλείνουν τους δρόμους και ας κάνουν κάθε ενέργεια που θέλουν την εποχή των αγροτικών εργασιών,ας μην μαζέψουν τις παραγωγές τους και ας μην θερίσουν,κλπ.Επιπλέον ας πληρώσουν και κάποτε.Όλα στο τζαμπέ τα θέλουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταντησε ενα θλιβερο εθιμο αυτο με τους αγροτες να διαφεντευουν τους δρομους.Ελεος πια..Λιγη πρωτοτυπια δε βλαπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.