Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Πάθος, δύναμη και Χιτσκοκικό φινάλε - Ο ΑΜΥΝΤΑΣ πήρε το ντέρμπυ με τον ΦΙΛΩΤΑ (25 – 23)… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Ντέρμπυ με τα όλα του! Πάθος, δύναμη και Χιτσκοκικό φινάλε, χαρακτήρισαν την αναμέτρηση ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου – ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο ΔΑΚ Αμυνταίου, το απόγευμα του Σαββάτου 12/12/2016 για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Χάντμπολ Γυναικών.
  

  Νίκη «βάλσαμο» για την ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ, που 3 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης πέτυχε την απόλυτη ανατροπή και επικράτησε επί του ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ με σκορ 25 – 23.

  Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 11 – 11, ενώ από τις αρχές του Β’ ημιχρόνου, οι αθλήτριες της φιλοξενούμενης ομάδας του Φιλώτα, πιο ψυχωμένες πιο εύστοχες και με καλή άμυνα, πήραν κεφάλι και πριν μπει το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο ήταν μπροστά στο σκορ με 14 - 19.

  Το τελευταίο δεκάλεπτο, την κόκκινη κάρτα αντίκρισε η δεύτερη ξένη αθλήτρια του Φιλώτα, Νάντισα Τρπόφσκα, σημείο όπου φάνηκε ότι οι παίκτριες του ΑΜΥΝΤΑ πίστεψαν περισσότερο στη νίκη και εκμεταλλευόμενες τα λάθη και τη αστοχία των φιλοξενούμενων μείωσαν τη διαφορά και στο 57’’, πήραν κεφάλι στο σκορ διατηρώντας τη διαφορά των δύο τερμάτων μέχρι την λήξη του ντέρμπυ.

5 σχόλια:

  1. Τεραστιος συλλογος τεραστιος προπονητης τεραστιες παιχτριες τεραστια διοικηση! Για σημερα οφειλουμε ενα μεγαλο μπραβο σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την καταπληκτική διαιτησία που έκκρινε το αποτέλεσμα δεν θα αναφερθείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα σφαγη πραγματικα. Εκανες 10 λεπτα να βαλεις γκολ στο τελος, η διαιτησια σου εφταιξε καημενε-η

      Διαγραφή
  3. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει αγουρίδα τώρα σας φταίει η διαιτησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παλι για διαιτησια ρε θεε μου...αφου καταφερατε να χασετε απο αυτον τον αμυντα τι να πω ρεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.