Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του Αμυνταίου και της περιοχής από τον τουρκικό ζυγό… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Κορυφώθηκαν σήμερα, Κυριακή 6 Νοέμβρη 2016, οι εκδηλώσεις της 104ης επετείου της απελευθέρωσης του Αμυνταίου και της περιοχής από τον Τουρκικό ζυγό, με το αρχιερατικό μνημόσυνο στο μνημείο πεσόντων στην Τ.Κ. Ροδώνα και την μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο Αμύνταιο.
  

  Το πρωί, τελέστηκε επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης Αμυνταίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φλώρινας κ. Θεόκλητου και ακολούθησε η

μετάβαση στη Τ.Κ. Ροδώνα, όπου, στο μνημείο πεσόντων, πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δικηγόρος – ιστορικός ερευνητής, Βαγγέλης Ιωαννίδης.




  Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την μαθητική παρέλαση όλων των βαθμίδων των σχολείων του Δήμου, καθώς και τμημάτων του στρατού, παρουσία του αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Βασίλειου Τελλίδη, ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών του Στρατού της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, Στέφανου Μπίρου, του Δημάρχου Αμυνταίου, Κώστα Θεοδωρίδη, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων και πλήθος κόσμου.

  Τέλος, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, παρέθεσε δεξίωση στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αμυνταίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.