Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλη εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών για τον διορισμό Dj και στα ΚΤΕΛ Φλώρινας…Επιτέλους! Άνοιξε μια θέση εργασίας και για την Φλώρινα. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη…
  Την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης υπογραφών αναλαμβάνει η εφημερίδα μας, με σκοπό τον διορισμό ενός μουσικού επιμελητή στα ΚΤΕΛ Φλώρινας.
  
  Μετά την πρόσληψη μουσικής  επιμελήτριας στον ΟΑΣΑ, διαπιστώσαμε ότι μπορούμε και μείς, με την συνδρομή μας και κυρίως με την βοήθειά σας, να συμβάλουμε στο να δημιουργηθεί μια θέση εργασίας στο Νομό μας.
  Συνεργάτες της εφημερίδας μας θα χτυπήσουν –σύντομα- την πόρτα σας, όπου και θα μπορείτε να υπογράψετε το σχετικό αίτημα.
  Οι υπογραφές που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στον κυβερνητικό βουλευτή, Κώστα Σέλτσα –για να προωθήσει το πανφλωρινιώτικο αίτημα και θα κοινοποιηθούν στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη.
Η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη! Πάρε θέση και υπέγραψε.
Ένας νέος ή νέα θα φάει μια μπουκιά ψωμί με την συνδρομή σου!

* Σύντομα, θα αναρτηθεί και ηλεκτρονική πλατφόρμα για συγκέντρωση ηλεκτρονικών υπογραφών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.