Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Νέα τάξη Εθελοντών Νοσηλευτικής…  Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, στα πλαίσια της πολύχρονης εκπαιδευτικής και ανθρωπιστικής του δραστηριότητος, σας δίνει για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να ενεργοποιήσετε την εθελοντική σας διάθεση και να καταστείτε πολύτιμος συνεργάτης Υγείας, χρήσιμος στην ευρύτερη κοινωνία, την γειτονιά, την οικογένεια, το ίδιο σας το σπίτι.
  
  Το Τοπικό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Φλωρίνης προετοιμάζει και για φέτος την λειτουργία της Σχολής εκπαίδευσης Εθελοντών Νοσηλευτικής προκειμένου να εφοδιαστούν με έγκυρες γνώσεις και δεξιότητες, όσοι άνδρες και γυναίκες το επιθυμούν.
  Η εκπαίδευση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει μαθήματα Νοσηλευτικής (Θεωρητικά και πρακτικά), Πρώτων Βοηθειών, Ανατομίας - Φυσιολογίας, Παθολογίας, Χειρουργικής και Διαιτολογίας.
  Προϋποθέσεις για την φοίτηση στην νέα τάξη Εθελοντών:
1. Ηλικία από 18 έως 65 ετών,
2. Απολυτήριο Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου
3. Διάθεση για εθελοντική προσφορά.
Υπογραμμίζομε ότι γίνονται δεκτοί άνδρες και γυναίκες.
Πληροφορίες και εγγραφές:
α. Σας περιμένει στο τηλέφωνο 6934384540 καθημερινά η Εκπαιδεύτρια κ. Ειρήνη Γρατσία
β. Κάθε Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη, από τις 9 π.μ. μέχρι 12 μ. στα γραφεία του Τμήματος Ε.Ε.Σ. στον ημιώροφο του Διοικητηρίου.
Η προθεσμία λήγει στις 15 Νοεμβρίου 2016.

Από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Φλωρίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.