Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Η ντροπή του δημάρχου που έγινε χαρά…



  Με αφορμή την ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο  και την επιστολή από το γραφείο του δημάρχου στα blogs σχετικά με θέματα της ΔΕΤΕΠΑ που αφορούν την αγωγή  και την διεκδίκηση χρημάτων από Εργολάβο, και την πληρέστερη ενημέρωση των ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ μας αναφέρω τα παρακάτω:
  
  Ανέλαβα την διοίκηση της ΔΕΤΕΠΑ στις αρχές του 2011. Εκκρεμούσε προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία Φλώρινας για χρήματα που δεν είχε απόδοση  ο εργολάβος  στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ που εκτελούσε έργο της ΔΕΤΕΠΑ. Άμεσα ενημερώθηκα για το θέμα χωρίς να προβώ σε άλλη ενέργεια.
  Ο εν λόγω εργολάβος μέχρι το Νοέμβριο του 2013 είχε απαιτήσει από την ΔΕΤΕΠΑ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ να πληρωθεί την τελευταία δόση από το έργο 188000 Ε περίπου. Το 2013 προχώρησε σε αγωγή εναντίον της ΔΕΤΕΠΑ διεκδικώντας το παραπάνω πόσο.
 Η ΔΕΤΕΠΑ του απάντησε εγγράφως τρεις τουλάχιστον φορές ότι με βάση τα παραστατικά που τηρεί στο αρχείο της έχει εξοφληθεί.
  Επειδή το όλο θέμα θα εξελίσσονταν στις αίθουσες των δικαστηρίων και για να προασπίσω τα συμφέροντα της ΔΕΤΕΠΑ, αφού ζήτησα με απόφαση διοικητικού συμβουλίου δυο γνωμοδοτήσεις δικηγόρων σύμφωνα με τις οποίες  έπρεπε να διεξαχθεί από εμένα ως πρόεδρος ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ ΕΞΈΤΑΣΗ για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες  πληρώθηκε το έργο της τηλεθερμανσης.
  Στην  παραπάνω διαδικασία συμφώνησε μη μπορώντας να κάνει και ΑΛΟΙΩΣ και ο κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ.
  Κατά την έρευνα διαπιστώθηκαν ότι ο κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ  είχε προβεί σε μια σειρά (ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ) ενεργειών μη προβλεπόμενων από την ισχύουσα νομοθεσία με κυριότερη να κρατήσει  412000Ε σε άλλο λογαριασμό εκτός των προβλεπόμενων της ΔΕΤΕΠΑ τον οποίο γνώριζε μόνο αυτός και υψηλόβαθμο στέλεχος της επιχείρησης το οποίο προσπάθησε να εμπλέξει.
  Από τα παραπάνω χρήματα ο εν λόγω εργολάβος διεκδικούσε το πόσο των 188000Ε
  Μετά τα παραπάνω στον πανικό του ο κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ  προέβει σε μια σειρά παρατυπιών ενεργειών.
  Η παραπάνω περιληπτική καταγραφή των γεγονότων με όλη την σχετική αλληλογραφία συμπεριλήφθηκε στον επίμαχο φάκελο και απεσταλει  σε όλους τους προϊσταμένους με την προτροπή και την σύμφωνη γνώμη των πλέον έγκριτων δικηγόρων και της Θεσ/νικης.
  Έσπευσε λοιπόν ο κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ να με κατηγορήσει ότι λειτούργησα με εμπάθεια ως πολιτικός αντίπαλος.
  ΟΧΙ κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ πάντα ενεργούσα και ενεργώ με βάση το συμφέρον της υπηρεσίας της οποίας ήμουν προϊστάμενος  και έτσι θα κάνω στο μέλλον γιατί στη ζωή μου έχω μάθει να ενεργώ νόμιμα και μέσα στα πλαίσια της εκάστοτε κείμενης νομοθεσίας.
  Χαίρομαι όπως ανέφερα και στο ΔΣ για την έκβαση της ΔΕΤΕΠΑ και λυπάμαι ειλικρινά για σένα γιατί πανηγύρι ζεις αντί να κλες.
  ΠΟΤΕ στην ιστορία του ΔΗΜΟΥ Αμυνταίου δεν υπάρχει τέτοιου μεγέθους πολιτικό ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
  Ο ΑΘΩΟΣ  ΘΕΛΕΙ   ΠΑΝΤΑ ΝΑ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ   ΜΙΑ  ΔΙΚΗ ΕΝΩ Ο ΈΝΟΧΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ.
ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ  ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ????
  ΕΞΑΛΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕΣ ΣΕ ΕΞΑΜΗΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ  ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.
ΥΓ. Ποτέ δεν θα δημοσιοποιούσα τα παραπάνω αλλά ωφειλω να προστατέυσω την τιμή και την υπόληψη όχι μόνο την δική μου αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

3 σχόλια:

  1. Για τη...ταμπακερα που ειναι και η ουσια της υποθεσης δε λες τιποτε κυριε Παπαχρηστου..Απορριφτηκαν σαν κακοβουλες οι καταγγελιες σου απο Διοικητικες και Δικαστικες Αρχες..Ας ριξουμε ολοι μας τους τονους-τωρα που μας αδειασε τη γωνια ο πρυτανης της εντασης και των μυνησεων-κι ας συμβιωσουμε σαν ανθρωποι στον ερμο τοπο που ζουμε τη δυσκολη αυτη εποχη.Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήμουν ο Θεοδωρίδης θα του έκανα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.Αν ήμουν ο εισαγγελέας θα τον δίωκα αυτεπάγγελτα γιατί συνεχίζει και κρίνει απόφαση της δικαιοσύνης,η οποία έχει καταλήξει μετά σωρεία συνεδριάσεων,άρα δεν βγήκε αβίαστα.Αν ήμουν στην αποκεντρωμένη θα κινούσα τις διαδικασίες διαγραφής του γιατί επί σειρά ετών κατασπατάλησε το χρόνο της υπηρεσίας να εξετάζει ένα απολύτως προσωπικό του καπρίτσιο και μετά απ όλα αυτά αδυνατεί να σταματήσει, δείχνοντας ότι δε σέβεται ούτε το δημόσιο χρόνο ούτε τη δημόσια κρίση,αλλά... στην Ελλάδα ζεις,ΠΑΟΚ ρεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΟΙΩΣ .... μαζέψτε τον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.