Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Βουλευτής (του ΣΥΡΙΖΑ) ...ξέχασε την ομιλία του σπίτι! Δείτε στο βίντεο τι έκανε!



  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την Κοζάνη, Δημήτρης Δημητριάδης, (ξ)έχασε την μισή του ομιλία στο σπίτι! και το διαπίστωσε, κατακόκκινος, την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της Βουλής!!!
  

  Ο κ. Δημητριάδης, ως εισηγητής επί του νομοσχεδίου για προσάρτηση ευρωπαϊκών οδηγιών που αφορούν στις οικονομικές καταστάσεις επιχειρήσεων στην ελληνική νομοθεσία, ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει όμως γρήγορα διαπίστωσε ότι τα μισά χαρτιά της ομιλίας του τα είχε ξεχάσει στο σπίτι του!!!

  «Για ψάξε στο έδρανο ή στην τσάντα μου μήπως βρεις την υπόλοιπη εισήγησή μου» είπε απευθυνόμενος στην  Φωτεινή Βακή αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

  «Δεν το πιστεύω...», συνέχισε ο κ. Δημητριάδης για να εξηγήσει στους υπόλοιπους: «Χίλια συγνώμη θα σταματήσω εδώ λόγω απώλειας της εισήγησής μου. Τα υπόλοιπα θα τα πω στην δευτερολογία μου...».

  Και κατέβηκε απότομα και κατακόκκινος από το βήμα αδυνατώντας να συνεχίσει την ομιλία του έστω και προφορικά...
  Ρε, ποιοί μας κυβερνάνε!!! 

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.