Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

«Κάτσε κόρη ανύπαντρη, να κάμω γιο να πάρεις»… Οι «λευκές νύχτες» & οι «μαύρες μέρες» για το Αμύνταιο!



  Από το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Επιμελητήριο Φλώρινας και το υπογράφει ο Πρόεδρος του, Σάββας Σαπαλίδης, πληροφορηθήκαμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι: ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Αμυνταίου, Βαγγέλης Ακριτίδης, αναβαθμίστηκε και κατέλαβε τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Μ. Καλαϊτζόπουλου
 
  και πως, επίσης, σχεδιάζεται από κοινού, (του νέου Αντιπεριφερειάρχη κ. Ακριτίδη, του Προέδρου του ΕΒΕ κ. Σαπαλίση και του Πρόεδρου του Εκδρομικού – Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου κ. Πάνου, να εφαρμοστεί σχέδιο πάταξης των «μαύρων ημερών» που περνάει το εμπόριο στο Αμύνταιο, με την εφαρμογή «λευκών νυχτών» κλπ…
  Αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου, αναφέρει:  
  «Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Πολιτισμού κ. Ακριτίδη Βαγγέλη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας και τον νέο Πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Αμυνταίου.
  Συναποφασίστηκαν κοινές δράσεις με στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής επιχειρηματικότητας (Λευκές νύχτες, Τσιριβάρβαρα και ανάδειξη των κρασιών της περιοχής με ανάλογες δράσεις)».
  ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ: «Ζούμε ιστορικές στιγμές»

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.