Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Τελετή λήξης για τα τμήματα του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των τμημάτων του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουνίου.
  

  Η τελετή λήξης σφράγισε μια σειρά μαθημάτων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς στα  εργαστήρια ζωγραφικής, καθώς και στα τμήματα παραδοσιακών χορών, μπαλέτου και χορωδίας και οι μικροί που συμμετείχαν καθώς και οι εκπαιδευτές τους, επιβραβεύτηκαν από το θερμό χειροκρότημα των θεατών.


3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους τους δασκάλους και στους υπεύθυνους του κάθε τμήματος που αφιέροναν τον χρόνο τους για τα παιδιά μας...και μια πρόταση...όταν ανέβηκαν τα παιδιά της χορωδίας επειδή ήταν πολλά,αυτά στις πίσω σειρές δεν φαίνονταν,θα μπορούσε σε τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχουν-φτιαχτει κάποιο ξύλινο πατάρι,να γίνεται κατά κάποιο τρόπο αμφιθεατρικη η σκηνή να ανεβαίνουν τα παιδάκια και να τα βλέπουν όλα οι γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε ή φίλη σ ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια να σαι καλά. Όσον αφορά την πρόταση που έκανες έχεις δίκιο και το δοκιμάσαμε διότι υπάρχουν παταράκια στο σύλλογο άλλωστε τα χρησιμοποιεί και η μεγάλη χορωδία αλλά τα παιδιά επειδή κουνιούνται αφαιρούνται και γλιστράνε με αποτέλεσμα να φοβόμαστε μην χτυπήσουν.Ίσως του χρόνου να ψάξουμε κάποια άλλη λύση.Κάθε ιδέα και πρόταση είναι δεκτή με πολύ χαρά και να την συζητήσουμε.
      Η πρόεδρος Βίκυ Γεωργίτσα

      Διαγραφή
  2. Θερμά συγχαρητήρια.Γίνεται πολύ καλή δουλειά στον μεγαλύτερο και παλαιότερο σύλλογο του Αμυνταίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.