Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Μια ακόμη λογοτεχνική επιτυχία για το Αμύνταιο...



  Μετά τον συμπατριώτη μας Θόδωρο Α. Ρακόπουλο, που βραβεύτηκε με Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας, ο Νικήτας Π. Κακκαβάς γίνεται ο δεύτερος Αμυνταιώτης που διακρίνεται σε Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό: κέρδισε στον 2ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας «Δημιουργική Γραφή» και τη Libron Εκδοτική.
  
  Αν αναλογιστεί κανείς και τη μεγάλη περσινή εκδοτική επιτυχία του βιβλίου «Ο χορός των κυμάτων» του επίσης Αμυνταιώτη συγγραφέα Βαγγέλη Νάστου και τη συγγραφική δραστηριότητα της  δημοσιογράφου Ανδρομάχη Σαββοπούλου, η οποία κατάγεται από το Ξινό Νερό, φαίνεται πως το Αμύνταιο δημιουργεί λογοτεχνική σχολή...

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδία μας, καμαρι μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και πάλι μπράβο.Και μην ξεχνάτε ότι έγιναν τρεις παρουσιάσεις ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ βιβλίων ΣΕ ΔΙΆΣΤΗΜΑ 15 ΗΜΕΡΏΝ. Το τελευταίο βιβλίο του Ρακόπουλου "Νυχτερίδα στην τσέπη" κέρδισε τις εντυπώσεις στο φεστιβάλ βιβλίου της Θεσσαλονίκης.Συγχαρητήρια θερμά στο Νικήτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.