Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Μίνι Βόλεϊ του ΑΡΙΣΤΕΑ Φιλώτα… (ΒΙΝΤΕΟ)  Πλημύρισε από παιδιά το προαύλιο του παλιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου το πρωί της Κυριακής 29 Μαΐου, όπου διεξήχθη το 6ο Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ που διοργάνωσε με επιτυχία ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΡΙΣΤΕΑΣ Φιλώτα, με την υποστήριξη του Δήμου Αμυνταίου και την Ένωση Σωματείων Ποδοσφαίρισης Μακεδονίας.
  


  Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΡΙΣΤΕΑ, Αναστάσιο Κατσουπάκη, η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία από πλευράς συμμετοχών, καθώς στη διοργάνωση έλαβαν μέρος περίπου 510 αθλητές ηλικίας από 7 έως 12 ετών, από 14 Σωματεία της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

  Να επισημάνουμε ότι, για άλλη μια φορά η άψογη διοργάνωση του ΑΡΙΣΤΕΑ Φιλώτα, έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά να παίξουν και να διασκεδάσουν, διαφημίζοντας ταυτόχρονα με τον καλύτερο τρόπο το άθλημα του Βόλεϊ, αλλά και την προσπάθεια των ανθρώπων που στελεχώνουν τον Σύλλογο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.