Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Ανοιχτές Πόρτες 2016 – Ξενάγηση στο Κτήμα ΑΛΦΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου, το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα οινοποιεία της Μακεδονίας που εδρεύει στον τόπο μας, ως μέλος του οινοτουριστικού δικτύου οι «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», υποδέχθηκε τους φίλους του κρασιού

στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του και τους ταξίδεψε στα αρώματα και τις γεύσεις των κρασιών που παράγει η φημισμένη αμπελουργική ζώνη του Αμυνταίου.

  Η ανοιξιάτικη εορταστική εκδήλωση των οινοποιείων «Ανοιχτές Πόρτες», πραγματοποιείται φέτος για 13η συνεχή χρονιά στα οινοποιεία - μέλη των «Δρόμων του Κρασιού της Ελλάδος», από την Αττική, την Κρήτη, την Πελοπόννησο μέχρι, φυσικά, την περιοχή απ' όπου ξεκίνησε ο θεσμός, τη Βόρεια Ελλάδα και έχει σαν στόχο, το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο γεγονός γύρω από το κρασί σε εορταστικό κλίμα που θα προσκαλέσει τον καταναλωτή στο χώρο παραγωγής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.