Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ζωή Κωνσταντόπουλου: Από την ακριτική Κέλλη η Πλεύση Ελευθερίας και η αποτίναξη του μνημονικού ζυγού, με μπροστάρηδες τη νέα γενιά… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Την πρώτη ομιλία της στην επικράτεια, μετά την ανακήρυξη της έναρξης διαδικασίας συγκρότησης του κόμματος - κινήματος «Πλεύση Ελευθερίας»,  πραγματοποίησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Τ.Κ. Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου, κατά την διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης της βράβευσης των μαθητών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


  Η επικεφαλής της «Πλεύσης» έκανε άνοιγμα στη νέα γενιά, λέγοντας εμφατικά πως «τόσο οι νέοι όσο  και ο Ελληνικός Λαός δεν έχουν νομιμοποιήσει  τα μνημόνια».

  «Διεκδικήστε, οι νέοι και οι νέες που ξεκινάτε τη ζωή σας, περισσότερα δικαιώματα, περισσότερη συμμετοχή και μεγαλύτερο μερίδιο συναπόφασης για το μέλλον σας», τόνισε χαρακτηριστικά.

  Η κ. Κωνσταντοπούλου στην ομιλία της, εξαπέλυσε βολές κατά των μνημονίων και των κυβερνήσεων που τα υπηρετούν, καταγγέλλοντας ότι «τα μνημόνια δεν αποτέλεσαν ποτέ πρόγραμμα διάσωσης του Ελληνικού Λαού, αλλά πρόγραμμα διάσωσης των Γαλλικών και Γερμανικών τραπεζών που κινδύνευαν το 2010 εάν γινόταν η διαγραφή του Ελληνικού χρέους».

  Το δώρο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στους 11 βραβευθέντες νέους φοιτητές της Τοπικής Κοινότητας, ήταν το έντυπο του πορίσματος της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους, λέγοντας πως «το σπάνιο πια αυτό έντυπο στο οποίο καταγράφονται  οι συμβάσεις διαπλοκής από την οποία πλούτισαν με μίζες στρατιωτικοί και κυβερνητικοί και μετακυλίστηκαν στην πλάτη του Λαού, η σημερινή κυβέρνηση δεν θέλει να έρθει στα χέρια σας, το απέσυρε από την ιστοσελίδα της Βουλής και το κλείδωσε σε συρτάρια».

  Τέλος, στέλνοντας μήνυμα αντίστασης κατά των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται από την κυβέρνηση, δήλωσε: «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το διεκδικούν από σήμερα, από τώρα. Σας καλώ να διεκδικήσουμε μαζί το μέλλον μας, ανυποχώρητα και αδιαπραγμάτευτα με μπροστάρηδες τη νέα γενιά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.