Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Τελετή βράβευσης επιτυχόντων μαθητών της Τ.Κ. Κέλλης… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με κάθε επισημότητα, παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου και πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκαν οι ανοιξιάτικες εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Αθανασίου στη Τ.Κ. Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου, το απόγευμα της Τρίτης 3 Μαΐου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


  Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τη θεία λειτουργία στον ομώνυμο Ιερό Ναό και τη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου στους κεντρικούς δρόμους του οικισμού.

  Ακολούθησε, η ετήσια εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που πέτυχαν στις Ανώτερες  Εκπαιδευτικές και Τεχνολογικές Σχολές.

  Στην εκδήλωση, που συντόνιζε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, Όλγα Μούσιου Μυλωνά, χαιρετισμό απεύθυναν ο οικοδεσπότης  Πρόεδρος της Τ.Κ. Κέλλης, Αθανάσιος Τάσκας, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, Στέφανος Μπίρος και οι Δήμαρχοι Αμυνταίου και Φλώρινας, Κώστας Θεοδωρίδης και Γιάννης Βοσκόπουλος, ενώ παραβρέθηκαν η αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας – Περιβάλλοντος & Μεταφορών, Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, Κώστας Μωυσιάδης, αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αμυνταίου, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας, Σ. Σαπαλίδης και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

   Ακολούθησε η βράβευση του Αρχηγού του ΓΕΣ, Βασίλειου Τελλίδη, -την τιμητική πλακέτα παρέλαβε αντ’ αυτού ο Αντιστράτηγος – Διοικητής του Γ/Σ.Σ. Αλκιβιάδης Στεφανής και η απονομή αναμνηστικών στους τιμώμενους της ημέρας, επιτυχόντες μαθητές της Τ.Κ. Κέλλης.

  Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία της τέως προέδρου της Βουλής και επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωής Κωνσταντοπούλου και ολοκληρώθηκε με το τσούγκρισμα των πασχαλινών αυγών.

  Για την ιστορία να τονίσουμε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου «έσπασε όλα τα αυγά»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.