Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Παραιτήθηκε και επίσημα ο Μάκης Ιωσηφίδης από τον Δήμο Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Και επίσημα, ο Ιωακείμ Ιωσηφίδης αποτελεί παρελθόν για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού, καθώς σήμερα, Δευτέρα 30 Μαΐου 2016, ανακοίνωσε από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου την απόφαση του να αποχωρήσει από τα Αυτοδιοικητικά του Δήμου Αμυνταίου. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 
  Στην ολιγόλεπτη ομιλία του, ο κ. Ιωσηφίδης αν και δεν εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης του, έκανε σαφές ότι δεν αποχωρεί από την περιοχή, τονίζοντας ότι θα προσφέρει από την θέση του επιχειρηματία κάθε βοήθεια που θα του ζητηθεί για το καλό του τόπου.

  Με την συγκίνηση χαραγμένη στο πρόσωπό του, ευχαρίστησε τους Δημοτικούς Υπαλλήλους και τους Δημοτικούς Συμβούλους, ζήτησε δε συγνώμη από όσους κατά καιρούς στεναχώρησε.

  Τέλος, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο της Δημοτικής Αρχής.

Περισσότερα, στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί…


8 σχόλια:

  1. Το σκασμενο, με κανε και έκλαψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημαρχε πεσμενο σε βλεπω...Τι γινεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποποπο!!!!!!!!!Τι είχαμε και τι χάσαμε!!!!!!!Πολλά ήταν τα λάθη σου κ.Ιωσηφίδη και όσο και να θέλεις να τα σβήσεις δεν θα μπορέσεις,διότι είναι πολλά και αρκετά προσωπικά που δεν μπορούν να συγχωρεθούν!Στην πορεία θα τα βρείς μπροστά σου!Δεν θα πάρεις συγχωροχάρτι!!!!!Καλό κατεβώδιο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω θα πιστεψω στο απολογητικο και συναινετικο προσωπο που παρουσιασε στη παραιτηση του ο Μακης..αν αποσυρει τις μυνησεις που μας εσυρε-οσες εκρεμουν ακομη-.Διαφορετικα.. επαιξε ενα ακομη κακογουστο θεατρο..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάτρε για να μην τρώτε φούμαρα και εσείς, όπως και ο κόσμος που τους ακούει, και πιάνεστε θύματα ψεύτικων λόγων και υποσχέσεων, να ξέρεις ότι οι μυνήσεις και οι αναφορές στις εισαγγελικές αρχές δεν αποσύρονται ούτε μαζεύονται. Οι αγωγές στα αστικά δικαστήρια μαζέυονται. Οι μηνήσεις εξετάζονται και σχηματίζονται δικογραφίες, οι οποίες είτε καταλήγουν σε ασκηση διώξεων, είτε τίθενται στο αρχείο... Δηλ. στο μπλέξιμο που σας έχωσε, δεν έχει πισωγύρισμα...

      Διαγραφή
  5. ρε Αγγελε,μια ζωη θεατρο επαιζε,παριστανε τον φιλο,τους ξεγελΣε ολους και μενα,για ενα μηνα φυσικα,οπως θα αδειασει το Διαδοχο Νικο,α ρε Νικο ττι σου ετοιμαζει δεν το φΝταζεσαι,!το θυμασαι στο στρατοπαιδο?αυτος ειναι θεατρο θεατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Αμυντιώτες έχουν κακό χαρακτήρα και πολλοί έχουν και κακιά ψυχή γιαυτό νομίζουν ότι τιμωρουν συνεχώς τους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν φέρνανε άλλους μέσα στο Αμύνταιο κάτι γινόταν αυτοί δεν κάνουν δεν θέλει κάθε φορά αλλαγή Δημάρχων αλλαγή των ίδιων θέλει αλλιώς όλα έτσι θα μένουν

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.