Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Τελετή τιμητικής διάκρισης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Let’s talk about Nano»…



  Την Τρίτη 12 Απριλίου και ώρα 4:30μμ, στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας, θα πραγματοποιηθεί τελετή τιμητικής διάκρισης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, για την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Let’s talk about Nano», του μαθητικού φιλμ Florinano.
  
  Η Florinano είναι μια σύγχρονη κοινότητα μάθησης που δημιουργήθηκε στη Φλώρινα (2012) και έχει ως έργο την ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για τη διδασκαλία  της Nανοτεχνολογίας στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Την συγκροτούν μαθητές, εκπαιδευτικοί, σχολικοί σύμβουλοι, φοιτητές και ερευνητές της Διδακτικής των Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
  Στην τρέχουσα σχολική χρονιά η κοινότητα μεγάλωσε. Αποτελείται από 13 σχολεία (1 Νηπιαγωγείο, 11 Δημοτικά, 1 Γυμνάσιο). Είναι η πρώτη χρονιά που επεκτάθηκε σε τρεις γειτονικούς Νομούς (Κοζάνη, Καστοριά, Πέλλα).
  Στην τελετή διάκρισης θα πραγματοποιηθεί ένα θεατρικό δρώμενο, «Η Χιονάτη επιστρέφει στο Νανόκοσμο», από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νηπιαγωγείου Κάτω Κλεινών.

 Εκ μέρους της κοινότητας Florinano
Άννα Σπύρτου, PhD
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια
Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
+302385055041
aspirtou@uowm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.