Σάββατο, 9 Απριλίου 2016

Άμεση Φοροκρατία! Βοηθήστε να σωθούμε…Σήμερα ποιους φόρους σκεφτήκατε; – Μεγάλος διαγωνισμός της κυβέρνησης. Πάρτε μέρος. Πλούσια δώρα!
  Η κυβέρνηση δίνει τη σκυτάλη στο λαό. Η κυβέρνηση της πρώτης φοράς και φαρμακερής «αριστεράς» καλεί το λαό να πάρει την πρωτοβουλία και να προτείνει.
 
Στη κρίσιμη αυτή ιστορική στιγμή η χώρα χρειάζεται να ανακαλύψει νέους φόρους. Κι άλλους φόρους. Κάθε μέρα φόρους. Φόρους μέχρις εσχάτων. Φόρους και τα μυαλά στα κάγκελα.
  Τα στελέχη και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι έκαναν ότι μπορούσαν. Σκέφτηκαν, παιδεύτηκαν, ξενύχτησαν, έτρεξαν, διαπραγματεύτηκαν, ξεπούλησαν,  έλιωσαν παντελόνια στους κυβερνητικούς θώκους στην κυριολεξία για να ανακαλύψουν και να προτείνουν φόρους και ισοδύναμα …για την ανάπτυξη. Για το λαό. Όμως χρειάζονται κι άλλα.
  Χρειάζεται να κινητοποιηθεί και να συμμετέχει δημιουργικά ο λαϊκός παράγοντας. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και η νεολαία, οι μη κατέχοντες. Όλοι εμείς που τόσους μήνες παρακολουθούμε αναπαυτικά στους καναπέδες και τα στρώματα, απολαμβάνοντες τα κόπια της «κυβέρνησής μας». Οι κατέχοντες έκαναν ότι μπορούσαν. Το έχετε καταλάβει …
  Ανασκουμπωθείτε! Ήρθε η ώρα της λαϊκής συμμετοχής στη νέα φορολογική φορομπηχτική διακυβέρνηση. Εμείς θα βάζουμε τους φόρους, εμείς θα τους «απολαμβάνουμε», εμείς θα τους πληρώνουμε!
  Από το λαό για το λαό. Λαϊκή αυτοχειρία και αυτοδιάθεση. Άμεση Φοροκρατία!
  Σε όλους τους συμμετέχοντες θα προσφέρονται δωρεάν ταξίδια του μυαλού κάθε βράδυ στους παραδείσους της Ευρωζώνης με την ευγενική χορηγία των «γνωστών» ΜΜΕ...

1 σχόλιο:

  1. Μόνο τα ΝΑΡΚΩΤΙΙΚΑ σε αυτή την χώρα έμειναν αφορολόγητα. Σε όλα τα άλλα Βάλτε Φορους και @@@....ήστε τον Ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.