Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Στο Αμύνταιο το βραβείο της «Φιλικότερης Πόλης Καλοπερασάκηδων Οδηγών»…




Ρεαλιστική εμπειρία για τους πεζούς προσφέρει η βόλτα στο κέντρο του Αμυνταίου, καθώς συνδυάζεται με το ένστικτο της επιβίωσης…

  Το Αμύνταιο, αναδεικνύεται η πρώτη Ελληνική πόλη που κατακτά το βαρύτιμο βραβείο της «Φιλικότερης Πόλης Καλοπερασάκηδων Οδηγών», καθώς διαθέτει το μεγαλύτερο πάρκιν αυτοκινήτων στην Ευρώπη και ...καμία διάβαση πεζών!
  

  Το γεγονός αυτό ήταν η αιτία της μεγάλης αυτής διάκρισης, καθώς, ο οδηγός αυτοκινήτου στο Αμύνταιο, μπορεί να παρκάρει όπου τον βολεύει και επιπλέον, να μην κόβει ταχύτητα σε διαβάσεις πεζών, με το ευεργετικό αποτέλεσμα της ...οικονομίας καυσίμου!

  Στον διαγωνισμό, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Παζαρτζικ της Βουλγαρίας, έλαβαν μέρος τόσο οι πόλεις (με πληθυσμό άνω των 4.000 κατοίκων) από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και πόλεις των χωρών του Τρίτου Κόσμου.

  Την ικανοποίηση τους γι’ αυτή τη διάκριση, δηλώνουν με επιστολή τους στην διοργανώτρια αρχή, οι βουλευτές Φλώρινας, ο Δήμος Αμυνταίου, η Π.Ε. Φλώρινας, η Αστυνομική Δ/νση Φλώρινας, η Αστυνομική Δ/νση Δυτικής Μακεδονίας και φορείς του τόπου…

  Να τονίσουμε ότι, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (διαχρονικά), συνέβαλε τα μέγιστα γι’ αυτή την βράβευση, καθώς κατασκεύασε μεγάλα πεζοδρόμια –ώστε να χωράει άνετα ένα αυτοκίνητο μεγάλων διαστάσεων- και ακόμη, παρτέρια πρασινάδας –για να μην λερώνουν τα λάστιχα τους τα φρεσκοπλυμένα αυτοκίνητα των καλοπερασάκηδων οδηγών που απολαμβάνουν τον καφέ τους στα παρακείμενα μπαράκια της πλατείας.

  Να επισημάνουμε ότι μεγάλη αγωνία διακατέχει τους ιδιοκτήτες των καφετεριών, οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε «αγώνα δρόμου» με αντίπαλους τους καλοπερασάκηδες οδηγούς,  καταλαμβάνοντας κι αυτοί με τη σειρά τους, όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χώρο απ’ τα πεζοδρόμια.

   «Πρόκειται για την πεμπτουσία της καλοπέρασης και στοχεύουμε στο να προσφέρουμε μια μοναδική διασκέδαση αποκλειστικά σε όσους κινούνται με αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης μας» δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος...

  «Είναι αθέμιτος ο  ανταγωνισμός, καθώς οι οδηγοί μας στερούν τα πεζοδρόμια. Άνοιξα αυτή την επιχείρηση, προσαρμόζοντας την τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων, θερμαντικών σωμάτων και παρτεριών στα Αμυνταιώτικα δεδομένα», εξιστορεί με παράπονο ο 24χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας, ο οποίος αποδεικνύει έμπρακτα ότι όλα είναι δυνατά όταν το επιχειρηματικό δαιμόνιο συνδυάζεται με τη φαντασία και την καινοτομία.

  Σε επικοινωνία μας με γνωστό συγκοινωνιολόγο, (κουμπάρο του μπατζανάκη της αδελφής συνεργάτη μας), εξασφαλίσαμε την υπόσχεση δωρεάν μελέτης για κατασκευή της πρώτης πίστας καρτ στην ελληνική επικράτεια, που όταν ολοκληρωθεί, θα την δημοσιοποιήσουμε…
  Καλώς ήρθατε στη πόλη του ΚΑΦΕ και του καρσιλαμά!!!

4 σχόλια:

  1. Η τοπική Αστυνομία τι κάνει;Μόνο βόλτες;Ας ρίξει και κανένα πρόστιμο!Βλέπετε όλοι εμείς οι οδηγοί είμαστε τόσοι γαϊδούρια που δεν παιζόμασται!Θέλουμε μόνο βούρδουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πολλούς ανάπηρους βρε,οι αναπηρικές θέσεις πάρκινγκ αυοκινήτων συνέχεια πιασμένες,να κάνει μερικές ακόμη ο Δήμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια.Γι αυτό ζούμε Αμύνταιο κι όχι Κοπεγχάγη.
    ΝΑΜΑ,ΡΟΔΑ,ΝΤΕ ΝΙΡΟ,ΣΟΣΙΑΛ με το car δίπλα στο τραπέζι.ΑΓΑΠΑΜΕ...ΑΜΥΝΤΑΙΟ(Νομός είναι;; με ρωτησαν το πρωί σε κατάστημα της Θεσ/νίκης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tί έγινε ;;; Ήρθε ο Ρομπέρτος Ντε Νίρο με Μερσεντές για γυρίσματα ταινίας στο Σόροβιτς ;;;; Έρε Μεγαλεία...Ειλικρινά....Σας ζηλεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.