Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Καταγγελία για νοθεία και παράνομες εγγραφές στις τοπικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας…



Αγαπητοί  Φλωρινιώτες,
  Θεωρήσαμε υποχρέωση μας να προβούμε όλοι από κοινού σε αυτή τη δημοσίευση, ώστε να μάθουν όλοι αυτά που είδαμε και ζήσαμε στις τοπικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.
  
  Αναφέρουμε συνοπτικά όλα όσα έλαβαν χώρα τόσο κατά την προεκλογική διαδικασία όσο και κατά τη διάρκεια των εκλογών και την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων :
1. ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
  Όπως έγραψε και η εφημερίδα πανελλαδικής κυκλοφορίας, ότι στο Δήμο Πρεσπών “ψήφισαν ακόμη και οι πελεκάνοι”.
  Στις 31-03-2016  ανακοινώθηκαν  τα ονόματα  τα οποία θα ψήφιζαν  για  την ΟΝΝΕΔ  Δήμου Πρεσπών. Μετά την ανάγνωση των ονομάτων  διαπιστώθηκε ότι  31 εξ αυτών ουδεμία σχέση έχουν με την περιοχή, δεν διαμένουν σε αυτή και ούτε υπάρχει κάποιο ίδρυμα ΑΕΙ-ΤΕΙ στο Δήμο, ώστε να θεωρήσουμε  ότι είναι φοιτητές και έχουν δικαίωμα ψήφου.
  Η αμέσως επόμενη κίνηση ήταν να γίνουν 31 ενστάσεις  την 1-04-2016  και να σταλούν στην ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ έτσι ώστε να λάβει  γνώση η ΚΕΦΕ και να αποφασίσει για το αν θα έχουν δικαίωμα οι ανωτέρω να  ψηφίσουν. Επίσης ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΝΕΦΕ Φλώρινας  κ. Ταλιουρίδης  Νίκος, ο υπεύθυνος οργανωτικού κ. Χατζηγεωργίου  Γεώργιος  και  ο πρόεδρος  της ΟΝΝΕΔ  κύριος  Γεωργιάδης  Βασίλειος.
  Μετά από επανειλημμένες  ενοχλήσεις στην ΚΕΦΕ και στον πρόεδρο της ΝΕΦΕ για τις ενστάσεις  δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση και καμία επίσημη απάντηση , με αποτέλεσμα να σταλεί ο κατάλογος ψηφισάντων στης  3-04-2016 (ημέρα εκλογών) και ώρα 7 π.μ. και να είναι εγγεγραμμένα τα 31 ονόματα για τα οποία έγιναν οι ενστάσεις .
  Την ημέρας της ψηφοφορίας ήρθε  ένα λεωφορείο στο Δήμο Πρεσπών με 22 άτομα, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την περιοχή και ψήφισαν. Επίσης  οι πρώτοι πέντε εξ αυτών που ψήφισαν για την  ΟΝΝΕΔ, ψήφισαν παρανόμως και για την ΔΗΜ.ΤO Πρεσπών με σκοπό να αλλοιωθεί και εκεί το αποτέλεσμα (γιατί η διαφορά των υποψηφίων  προέδρων ΔΗΜ.ΤO  Πρεσπών μεταξύ πρώτου και δεύτερου ήταν 3 ψήφοι ).
  Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα έγινε εκ νέου η ένσταση για τους 22 που ψήφισαν στην ΟΝΝΕΔ Πρέσπας αλλά και για τους 5 στην ΔΗΜ.ΤO  Πρεσπών .Οι ενστάσεις στάλθηκαν στην ΚΕΦΕ ΟΝΝΕΔ,  ΝΕΦΕ Φλώρινας και στον πρόεδρο της ΝΕΦΕ  κ. Ταλιουρίδη Νίκο. Έως  σήμερα 22-04-2016 δεν λάβαμε ουδεμία απάντηση παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις.

2. ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
  Αφού εξελέγησαν τα 5μελή συμβούλια της ΟΝΝΕΔ δήμου Πρεσπών,  δήμου Φλωρίνης και δήμου Αμυνταίου, έπρεπε –σύμφωνα με την εγκύκλιο των  εκλογών της ΟΝΝΕΔ-  να συνεδριάσουν   μεταξύ τους  και να αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι 3 εκλέκτορες από κάθε Δήμο, οι οποίοι θα ψηφίσουν για πρόεδρο ΝΟΔΕ Φλώρινας. Αυτό δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ . Το μόνο που έγινε ήταν  να σταλούν από τα κεντρικά και τον Πρόεδρο  της ΟΝΝΕΔ Γεωργιάδη Βασίλη, 9  ονόματα εκλεκτόρων  που θα ψήφιζαν  για πρόεδρο ΝΟΔΕ.
  Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Κορβέσης Θωμάς εκλέχτηκε 2ος στην ΟΝΝΕΔ δήμου Αμυνταίου και δεν ήταν το όνομα του στη λίστα , ώστε να μην ψηφίσει για  λόγους που μόνο στην ΟΝΝΕΔ γνωρίζουν.

3. ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
  Ωστόσο άξιο λόγου και αναφοράς είναι το γεγονός που σας παραθέτουμε παρακάτω και το οποίο καταδεικνύει τη νοθεία και τον ξεπεσμό της ΟΝΝΕΔ . Ενώ στο ψηφοδέλτιο της ΟΝΝΕΔ  δήμου Αμυνταίου, υπήρχε υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο ο  κ. Κυριακόπουλος Μιχάλης του Παντελή ο οποίος εκλέχτηκε 3ος σε σταυρούς, στη λίστα ψηφισάντων που ήρθε για ανάδειξη προέδρου ΝΟΔΕ Φλώρινας υπήρχε  όνομα του κ. Κυριακόπουλου Μιχάλη του Νικολάου, ο οποίος είναι άλλο πρόσωπο , δεν συμμετείχε καν στις εκλογές  και ουδεμία σχέση έχει με το πρόσωπο που συμμετείχε  στο ψηφοδέλτιο της ΟΝΝΕΔ δήμου Αμυνταίου ως υποψήφιος .
  Παρ όλα αυτά ήρθε και ψήφισε στις εκλογές την 17/4/2016 και φυσικά αλλοιώθηκε γι άλλη μια φορά το εκλογικό αποτέλεσμα του νομού Φλώρινας.
  Βάση όλων αυτών που προαναφέραμε η ψηφοφορία για ανάδειξη προέδρου ΝΟΔΕ κρίθηκε στους 4 σταυρούς από το σύνολο των 57 εκλεκτόρων εκ των οποίων οι 9 ήταν παράτυποι και παράνομοι.
  Τελειώνοντας αξίζει να σημειωθεί ότι για όλα όσα προαναφέραμε έχουν ενημερωθεί όλες οι πολιτικές αρχές του τόπου.
 Επίσης τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όσους εκλέχθηκαν έντιμα και χωρίς καμιά παρατυπία, ώστε να πάει μπροστά αυτό το κόμμα.

Με πλήρη εντιμότητα οι συνυπογράφοντες

Κακαράντζας  Νίκος ( υπ. Πρόεδρος  ΔΗΜ.ΤΟ  Πρεσπών)
Κοσμανόπουλος Παναγιώτης (υπ. Μέλος ΟΝΝΕΔ Πρεσπών)
Ρέππας Αντώνης(υπ. Μέλος ΟΝΝΕΔ Πρεσπών)
Κορβέσης Θωμάς (υπ. Μέλος ΟΝΝΕΔ  Αμυνταίου)
Κυριακόπουλος Μιχάλης του Παντελή (υπ. Μέλος ΟΝΝΕΔ Αμυνταίου).

2 σχόλια:

  1. ΚΕΦΕ-ΝΕΦΕ-ΧΕΣΕ..Η παραδοση Κουμουνδουρου..Δεληγιαννη..Τσαλδαρη..Μητσοτακη..κι αλλων κλεφταρματολων συνεχιζεται αδιαταρακτη..στην οξυγονουχο ΝΟΥ-ΔΟΥ του Κουλη Μητσοτακη..Παμε γενικα καλα..Και βοηθεια μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη χαριστικη βολη που ριχνεται παντα στο τελος στον καταδικασμενο..θα μας τη ριξει ο Κυριακος..Ετσι λενε οι γραφες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.