Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Απαγόρευση αλιείας στις λίμνες Βεγορίτιδα, Ζάζαρι, Πετρών και Χειμαδίτιδα…



  Για την ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων του Δήμου Αμυνταίου ανακοινώνεται από το αρμόδιο γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμυνταίου ότι σύμφωνα και με τα με Α.Π. 6441/08-04-2016 και 4942/07-04-2016 έγγραφα της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φλώρινας,  
 
 για την λίμνη  ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΑΛΙΕΙΑ, με οποιοδήποτε μέσο και εργαλείο για την προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών από 1η Μαΐου και ώρα 12η μεσημβρινή έως και 10η Ιουνίου 2016 και ώρα 12η μεσημβρινή.
  Για τις λίμνες  ΖΑΖΑΡΗ – ΧΕΙΜΑΔΙΤΙΔΑ & ΠΕΤΡΩΝ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΑΛΙΕΙΑ, με οποιοδήποτε μέσο και εργαλείο για την προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών από 25η Απριλίου και ώρα 12η μεσημβρινή έως και 5η Ιουνίου 2016 και ώρα 12η μεσημβρινή
Κατά τις παραπάνω απαγορευτικές περιόδους οι αλιείς υποχρεούνται  να μεταφέρουν τις βάρκες από τις αποβάθρες και όλα τα αλιευτικά τους εργαλεία στα σπίτια τους.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.