Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας, για το αέριο, τους τεχνικούς ελέγχους και τις τιμές …



  Διαισθανόμενο τις πιεστικές ανάγκες και τις οικονομικές  δυσκολίες των συμπολιτών μας, σε όλη αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα και ο τόπος μας, το  Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας  της  AUTOVISION 
 
που βρίσκεται  στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Πτολεμαΐδας  – Φλώρινας, έχει μειώσει τις τιμές των υπηρεσιών του τεχνικού ελέγχου που διενεργεί όλα αυτά τα χρόνια, κρατώντας όμως τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την άμεση  εξυπηρέτηση που προσφέρει, στους ιδιοκτήτες οχημάτων και δικύκλων της ευρύτερης περιοχής.
  Στο πλαίσιο αυτό και σεβόμενοι από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας το χρήμα και τον χρόνο των συμπολιτών μας, στο Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας προχωρήσαμε και σε μείωση των τιμών ειδικού τεχνικού ελέγχου για τη διασκευή των υγραεριοκίνητων οχημάτων, η οποία πλέον έχει διαμορφωθεί στα 40 ευρώ ανά ειδικό τεχνικό έλεγχο.
  Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 8.30 π.μ έως και τις 5.30 μ.μ αλλά και το Σάββατο από τις 8.30 π.μ έως και τις 2 μ.μ, στην Γραμματεία του Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαϊδας και στο τηλέφωνο 2463055720.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.