Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Ημερίδα για την Κυκλοφοριακή Αγωγή και την Οδική Ασφάλεια από το Γυμνάσιο Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Στα πλαίσια υλοποίησης Προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Ασφάλεια», το  Γυμνάσιο Αμυνταίου πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Ασφάλεια», το πρωί της πέμπτης 21/4/2016, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


  Στην ενδιαφέρουσα αυτή ημερίδα που συντόνισε η υπεύθυνη του προγράμματος του Γυμνασίου, Μαλτή Ευδοκία - Ευθαλία, ΠΕ1 Θεολόγος, παρουσιάστηκαν τα συμπεράσματα της έρευνας που πραγματοποίησαν οι μαθητές του σχολείου σχετικά με την Κυκλοφοριακή Αγωγή και την Οδική Ασφάλεια.

  Πολύ ενδιαφέρουσες επίσης ήταν οι εισηγήσεις των: Βλάση Λαζαρίδη, Υπεύθυνο Σχολής Οδηγών με θέμα: «Οδική συμπεριφορά πεζών και οδηγών», του Μιχάλη Καλαμαρά, τεχνικό του ΙΚΤΕΟ AUTOVISION Πτολεμαΐδας με θέμα: «Τεχνικός έλεγχος και η συμβολή του στην Οδική Ασφάλεια», του Εκπροσώπου της Δ/νσης της Ελληνικής Αστυνομίας Φλώρινας, Δημήτρη Δημόπουλου, Αστυνόμου Α’, με θέμα: «Τροχαίο ατύχημα: Αιτία και παράγοντές του. Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των χρηστών των δρόμων», του εκπρόσωπου του ΕΚΑΒ Φλώρινας, Γιώργου Καποδίστρια με θέμα: «Πρώτες βοήθειες μετά το Τροχαίο ατύχημα» και τέλος, στο θέμα «Το Τροχαίο ατύχημα: Οι ενέργειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας» αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κυνηγόπουλος, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας.

  Στο τέλος της ημερίδας ακολούθησε συζήτηση και ερωτήσεις των μαθητών προς τους εισηγητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.