Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ισόπαλο 1-1 το μεγάλο ντέρμπυ – Πρωταθλητής ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Αγ. Παντελεήμονα… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Ντέρμπυ με τα όλα του! 2.000 και πλέον φίλαθλοι, δύο πέναλτι σε μία φάση με διπλές αποκρούσεις, δύο γκολ, ένταση και επεισόδια, χαρακτήρισαν τον μεγάλο τελικό των πλαϊ - οφ της ΕΠΣ Φλώρινας για την ανάδειξη του πρωταθλητή της φετινής σεζόν.

 Παρά το ισόπαλο 1-1 αποτέλεσμα, πρωταθλητής αναδείχθηκε η ομάδα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ Αγ. Παντελεήμονα –λόγω καλύτερης βαθμολογίας στους αγώνες των πλαϊ – οφ- με την ομάδα του Αμυνταίου να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία…

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί, τα γκολ, τα πέναλτι, τις καλύτερες φάσεις, τις δηλώσεις των προπονητών και του προέδρου του ΕΡΜΗ Αμυνταίου…








6 σχόλια:

  1. Το Νο 7 των Μπλε εισέρχεται εντός της περιοχής πριν την εκτέλεση του πέναλτι, και στη συνέχεια κερδίζει το δεύτερο πέναλτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τριτη φωτογραφια τα λεει ολα. Πριν το γκολ του Ερμη εχει αφήσει ο διαιτητής σαν πλεονέκτημα φαουλ του Γιορετζιδη πολυ σκληρό ( δευτερη κίτρινη ) αλλα την ξεχασε να την δείξει. Προς το τελος του αγώνα δεν βλεπει χερι του αμυντικου του Αγιου. Τελικα ο Αγιος φετος περασε σε αλλο επιπεδο. Αυτο της διατησιας. Ουτε να το χαρουν δεν ξερουν βγαζοντας ανακοινωσεις βλακώδες. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε σε 90 χρονια ξανα πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ή βλακεία είναι όλη αυτών που δεν κράτησαν τον Νταμπιζα και δυστυχώς ή ανακοίνωση λέει μεγάλες αλήθειες και αναδεικνύει το πόσο λίγοι είναι αυτοί που διοικούν τον Ερμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Γενική συνέλευση και στο κάλεσμα που γίνεται κάθε χρόνο 10:34 έχεις πάει? Αν θέλεις να διοικήσεις μπορείς να πας και να βοηθήσεις εσύ που νομίζεις πως τα ξέρεις καλύτερα τα πράγματα.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ασχοληθω διοικητικά. Αυτό όμως δεν μου στερεί το δικαίωμα να εκφραζω την άποψη μου και να κανω κριτική.Δόθηκε 2 φορές δικαίωμα για ένσταση ( η δεύτερη μάλιστα που δεν έγινε είναι απαράδεκτη υπόθεση για όσους αποφασίζουν στον Ερμή). Και για την επιλογή του να φύγει ο Νταμπίζας έχετε κάποια απάντηση; Αυτά.

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.