Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Εκδήλωση για τον Α. Καντιώτη στο Αμύνταιο…



  Η Ιερά Μητρόπολις Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας και η Ιερά Μονή Αγίου Αυγουστίνου Φλώρινας παρουσιάζουν σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 17:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, την προβολή ταινιών σχετικά με την ζωή και το έργο του μακαριστού γέροντος μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη.
  
   Η παρουσία σας θα τιμήσει την εκδήλωση μας ιδιαιτέρως!

5 σχόλια:

  1. Τετοιες μερες στην προ Καντιωτη εποχη στο Αμυνταιο ζουσαμε ενα ονειρικο καρναβαλικο πανηγυρι που μαζευε ολη τη περιοχη.Δυστυχως ο Καντιωτης εβησε αυτο το φωτεινο διαλειμα μιας δυσκολης για τους ανθρωπους και τοτε εποχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ..ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΙΩΤΗ..ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΦΙΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αγιος Κωνστ/νος ενα υπεροχο λαικο τεχνουργημα υπηρξε θυμα της επιδρομης του Καντιωτη στο αφασικο ΑΜΥΝΤΑΙΟ μιας μαυρης περιοδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο 1 39.ημουν παρον .παυλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί είναι ψέμα? ποιος. Γκρεμίζει Εκκλησίες! Μόνο ο καντιωτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.