Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Έβαλες υγραέριο στην κούρσα σου; Την πάτησες! Διπλασιάζουν τη φορολογία! Εξαιρούνται όσα οχήματα καίνε …σανό και όσοι οδηγοί τρώνε κουτόχορτο!



  Σημαντικές αυξήσεις αναμένονται στο υγραέριο κίνησης με αναπροσαρμογή της φορολογίας στα καύσιμα, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ Γιώργος Ασμάτογλου.
  
  Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Ασμάτογλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η αύξηση στη φορολογία στο υγραέριο κίνησης θα είναι διπλάσια από αυτή στη βενζίνη, όπου εξετάζεται αύξηση κατά 0,13 ευρώ το λίτρο.
  Σύμφωνα με τον πρόεδρο των βενζινοπωλών το οικονομικό επιτελείο εξετάζει την αύξηση των φόρων στο υγραέριο έτσι ώστε από τα 0,65 ευρώ το λίτρο σήμερα να διαμορφωθεί στα 0,85 ευρώ το λίτρο.
  Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι κυκλοφορούν πάνω από 200.000 αυτοκίνητα που κινούνται με υγραέριο. Σημειώνεται ότι ανάλογες αυξήσεις αναμένονται στο πετρέλαιο κίνησης.

3 σχόλια:

  1. Ας ειναι καλα τα πρατηρια της BITOLA..Εχουμε ενα πλεονεκτημα κι εμεις οι παραμεθοριοι..Οχι μονο ΤΕΑ και βρισιες στους...γυφτοσκοπιανους...που θελουν να μας κατασπαραξουν οι αθεοφοβοι..Κρατατε τιμες συντροφοι της FYROM..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΕΙΑ!!!!Ετσι όλοι θα βάζουν υγραέριο βενζίνη και ντίζελ στα Μπίτολα. ΖΗΤΩ οι Μ2222κες των Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ
    ΜΕΓΑΛΟ = ΚΑΛΑΘΗ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ= ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    ΟΔΗΓΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΡΚΑ ===ΣΥΡΙΖΑ====
    ΕΣΕΙΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΗΦΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.