Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Το ΙΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας, για την Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής ασφάλειας…



  Με το μήνυμα «Δώσε προτεραιότητα στην οδική ασφάλεια και την ανθρώπινη ζωή», για 9η συνεχή χρονιά διοργανώνονται  στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής ασφάλειας- από τις 21 έως και τις 27 Μαρτίου-δράσεις ενημέρωσης για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
  
  Το  Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας  της  AUTOVISION  που βρίσκεται  στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Πτολεμαϊδας –Φλώρινας, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του και στο πλαίσιο του κοινωνικού ρόλου και της συναίσθησης της κοινωνικής ευθύνης που το διακατέχει, συμμετείχε, στήριξε και οργανώνει σειρά ενημερωτικών πρωτοβουλιών και δράσεων για την πρόληψη των τροχαίων, την σωστή κυκλοφοριακή αγωγή και την αποφυγή των βαρύ «φόρου αίματος» που πληρώνουμε και στην ευρύτερη περιοχή μας.
  Μέσα από ειδικές ενημερωτικές ημερίδες, εκδηλώσεις, δημοσιοποίηση επίσημων ερευνών, ανακοινώσεις, προώθηση των συμβουλών της τροχαίας, των συγκοινωνιολόγων και των ειδικών επιστημόνων, όπως επίσης και της ενίσχυσης της κυκλοφοριακής αγωγής, θεωρούμε ότι μπορεί να βελτιωθεί η οδική συμπεριφορά και να εμπεδωθεί το αίσθημα της οδικής ασφάλειας, με αποτέλεσμα την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και στην περιοχή μας.
  Με αφορμή την Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής ασφάλειας,  το  Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαϊδας  της  AUTOVISION, δηλώνει ότι θα συνεχίσει  με κάθε τρόπο και μέσο, να στηρίζει  και να συμμετέχει στις ενημερωτικές εκστρατείες για την πρόληψη των τροχαίων και την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.