Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Μαζικό το συλλαλητήριο των αγροτών και κατοίκων της περιοχής Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)Συγκινητική η ομιλία της εκπροσώπου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αμυνταίου: «Τούτη η γη θα γίνει ο τάφος μας, αλλά αυτούς δεν θα τους περάσει»

Από νωρίς το πρωί, άρχισαν να συγκεντρώνονται στο μπλόκο του κόμβου Αντιγόνου, στην παλιά εθνική οδό Φλώρινας – Θεσσαλονίκης, 

άνθρωποι όλων των ηλικιών και των επαγγελμάτων για να διατρανώσουν, απ’ την εσχατιά της Ελλάδας, την αντίθεση τους στα σχέδια της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. και τους εκφραστές τους, τη συγκυβέρνηση, Συριζα – Ανελ, όσον αφορά τα προς ψήφιση νομοσχέδια του αντιασφαλιστικού και φορολογικού.


  Παρόντες στο κάλεσμα των αγροτών, το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, εκπρόσωποι των Συλλόγων, φορέων και παραγωγικών τάξεων της περιοχής και πλήθος Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.