Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Το αουτσάιντερ…



  Βάλε απ’ τη μια αυτή τη μάνα, με αυτή την ψυχή και αυτή τη θέληση που έχει για να ζήσει και να εξασφαλίσει ένα αξιοπρεπές αύριο στο παιδί της.
  Και από την άλλη βάλτους όλους ...όλους!
  
  Τους ρατσιστές, τους φασίστες, τους δενειμαστερατσιστεσαλλά νοικοκυραίους, όλα αυτά τα καθάρματα που χρεώνουν 10€ τη φόρτιση του κινητού και 380€ τη διαδρομή από hot spot Σχιστού στην Πλατεία Βικτωρίας, βάλε και όλη τη Frontex, μη σου πω και το ΝΑΤΟ, βάλε τους Ούγγρους και τους Αυστριακούς, θες να βάλεις και τους Γερμαναράδες και μαζί και τις κουφαλίτσες τους Βελγοολλανδούς; Βάλτους κι αυτούς…
  Βάλε όποιους θες… Μαζί με την ταλαιπωρία, την απόγνωση, το φόβο, τον πόνο, τις απώλειες, την κούραση, τα άγρια κύματα, τα άγρια σκυλιά, τα μπλόκα, τα σύνορα, τα συρματοπλέγματα και τους φράχτες.
  Όλους και όλα απέναντί της!
  Ξανακοίτα την και πες μου, ποιος λες να νικήσει;

1 σχόλιο:

  1. Και εμείς καθόμαστε και τους κοιτάμε αντί να βγούμε στους δρόμους και να κάνουμε εμπάργκο σε ότι πουλάνε αυτοί που λες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.