Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Μπλόκο Αντιγόνου - Παραδοσιακή μουσική και άφθονο φαγητό στον αγώνα κατά του αντιασφαλιστικού… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Σε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης και ενδυνάμωσης του αγώνας τους, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής Αμυνταίου που βρίσκονται στο μπλόκο Αντιγόνου για 27η ημέρα, διοργάνωσαν μουσική εκδήλωση με τη συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνών και την παρουσία των τοπικών αρχών, φορέων και πλήθος κόσμου. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Οι διοργανωτές πρόσφεραν στους συγκεντρωμένους εκλεκτά εδέσματα και κρασί, ενώ ο Σύνδεσμος Γυναικών Φιλώτα, νοστιμότατους λουκουμάδες.




  Αγωνιστικό χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν οι: Θόδωρος Παπακων/νου και Τάσος Χαλκίδης, εκπρόσωποι του μπλόκου της Κουλούρας και Φόντας Τσέμπης, Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αλμωπίας.

  Με τη σειρά τους, μέλη της συντονιστική επιτροπή αγώνα της περιοχής μας, θα επισκεφτεί αύριο Πέμπτη, το μπλόκο της Ιδωμένης για να συμπαρασταθεί στους αγωνιζόμενους συναδέλφους τους.


3 σχόλια:

  1. Δεν βλεπω να κυματιζουν Ελληνικες σημαιες ουτε ακουσα τον Εθνικο Υμνο στο ποντιακο σας γλεντι..μηπως εκεινος ο Ρακοπουλος ειχε τελικα δικιο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγροτες ειναι μονο οι Ποντιοι?Αυτο ηταν πανηγυρι σε χωριο του Κιλκις..οχι της Φλωρινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετοιμαζουν και παρελαση στις 25 Μαρτιου με τρακτερ σπαρτικες φρεζες Αλβανους οδηγους και φυσικα τις κακομοιρες Ελληνικες Σημαιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.