Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

«Ντου» από εξαγριωμένους αγρότες στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αμύνταιο – Ματαίωσαν την εκδήλωση… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Μεγάλη ένταση και προπηλακισμοί επικράτησαν σήμερα το βράδυ έξω από το Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου, όταν αγρότες από το μπλόκο του κόμβου του Αντιγόνου κατέφθασαν με σκοπό την ματαίωση προγραμματισμένης ανοιχτής εκδήλωσης  της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  και της  Οργάνωσης  Μελών ΣΥΡΙΖΑ  Αμυνταίου με θέμα την αγροτική πολιτική. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


  Οι αγρότες απαίτησαν και πέτυχαν την ματαίωση της εκδήλωσης και αναχώρησαν συντεταγμένα.

  Πάντως δημιουργεί, αν μη τι άλλο, προβληματισμό το γεγονός της ημερομηνίας  προγραμματισμού της εκδήλωσης από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που εδώ και δυο εβδομάδες οι αγρότες  βρίσκονται στα μπλόκα, με ότι συνεπάγεται αυτό.

ΠΗΓΗ: lexovitis.blogspot




6 σχόλια:

  1. Απο τη στιγμη που συμβαινουν και στο Αμυνταιο τετοια περιστατικα σημαινει πως τα πραγματα ειναι σοβαρα...ο κομπος εφτασε στο χτενι δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να συμψηφιστούν οι επιδοτήσεις με τα χρέη των αγροτών, να μην πληρώσουν οι εργοδότες 1% ασφαλιστικές εισφορές, να μην δημοπρατηθούν οι τηλεοπτικές συχνότητες και να παραμείνουν στα χέρια της διαπλοκής είναι κάποιες από τις προτάσεις του Μητσοτάκη όπως τις κατέθεσε στη βουλή. Σκεφτείτε τι σας περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ 835 εισαι σιγουρα απογονος του Κολοκοτρονη..Εισαι ετοιμος να μπουκαρεις..Βρε ξου..

      Διαγραφή
    2. Είσαι καθυστερημένος χωρίς ζωή, κάνε μια χάρη σε όσους σε γνωρίζουν και αυτοκτόνησε!

      Διαγραφή
  4. Δεν θα μαθουμε ποτε τον ηχο που κανει ένα μνημονιο όταν σκιζεται- σιγουρα όμως θα ακουσουμε τον ηχο των ελικοπτερων που θα φυγετε- Αν προλαβετε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.