Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Συγκινητική επιστολή Αμυνταιώτη άεργου αγωνιστή προς την εξουσία: Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται συντρόφια!!! Η ελπίδα ήρθε!



  Αγαπητέ σύντροφε Αλέξη, συναγωνιστές και συναγωνίστριες βουλευτές, Γ.Γ. Υπουργείων, Περιφερικών και Τοπικών Οργανώσεων…
  Υποβάλω περήφανα κι εγώ, την (απ)αίτηση μου για διορισμό μου σε κρατικό φορέα, τράπεζα, ΔΕΚΟ, πολιτικό γραφείο κλπ, μετά την αποκατάσταση της αδικίας -που υπεστήκαμε εμείς, τα εγγόνια των αγωνιστών του βουνού, από τις κυβερνήσεις της επάρατου δεξιάς και πασοκο-σοσιαλδημοκρατίας...
  
  Επιτέλους, …τέλος!  Ήρθε η ώρα της αποκατάστασης μας. Ο αγώνας ΤΩΡΑ δικαιώνεται! Η ελπίδα ήρθε!
  Χαιρετίζω εγώ, η αδελφή μου, ο γαμπρός μου, ο κουνιάδος, η ξαδέλφη μου, όλα τα συμπεθεριά μου και τα κουμπαριά μου, την πρωτοβουλία σου και όλων των συντρόφων βουλευτών και υψηλά ιστάμενων στελεχών της αριστερότατης κυβέρνησης μας, για την αποκατάσταση της αδικίας.
  Σε ερωτώ λοιπόν, με όλον τον σεβασμό(!). Δικαιούμαι ή όχι μιας θέσης στην …ελπίδα;
ΥΓ. 1. Για ευνόητους λόγους(!) θα σε επισκεφτώ προσωπικά το γραφείο του τοπικού βουλευτή…
ΥΓ. 2. Επισυνάπτω αναμνηστική φωτογραφία της γιαγιάς μου από τον Γράμμο. (Είναι η  δεύτερη από αριστερά, ή η τέταρτη από δεξιά…).
ΥΓ. 3. Θα εκτιμούσα -αν γινόταν φυσικά- και μια μικρή σύνταξη Εθνικής Αντίστασης, στην εδώ και 2 χρόνια άνεργη αδελφή μου.
ΥΓ. 4. Επισυνάπτω, μικρό βιογραφικό μου.

Με τεράστιο αίσθημα υπερηφάνειας,
ο συναγωνιστής
Θ.Β.
(και όλο του το σόι)…

Μικρό βιογραφικό:
 Από μικρός, ήμουν μηδενιστής και το κόκκινο χρώμα του μηδέν (0) της δασκάλας μου, κυριαρχούσε στα σχολικά μου τετράδια.
  Αργότερα, φοιτητής, ήμουν συνεργαζόμενος με την ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και δεν έχασα καμία εκδήλωση στη «ΣΕΛΙΝΗ» στη Σαλονίκη.
  Αποφοίτησα από το νηπιαγωγείο (άριστα), το Δημοτικό (άριστα), το Γυμνάσιο (10,5) και το Λύκειο (10,2) και κατέχω τα βασικά της γερμανικής γλώσσας, με δάσκαλο έλληνα μετανάστη της Γερμανίας μας.
  Χόμπι μου η μουσική, ακούω (δεν παίζω) Ραπ, έντεχνα και κυρίως αντάρτικα του Π. Τζαβέλα και του Π. Παντελίδη. Επίσης, βαράω καταπληκτικά το νταούλι (σε γάμους και βαφτίσια), ακόμα και στο εξωτερικό! Με καλούν οι ομογενείς στις Βρυξέλες και το Βερολίνο…
  Ήμουν τακτικός θαμώνας των κρατητηρίων της ασφάλειας –επί πασόκ και νδ, όταν στις καφετέριες φώναζα κατά του μνημονίου και έβαζα φωτιές στους κάδους γειτονιάς μου.
  Σήμερα, άεργος εδώ και 4 χρόνια, περιστασιακά δουλεύω σε «αφέντες» που ευνόησε η πασοκονεοδημακρατία, για 380€ μηνιάτικο, αλλά όταν σχολάω, κατουρώ και γράφω συνθήματα στους τοίχους τους.
  Είμαι ανύπαντρος, αλλά τώρα που άνοιξε ο δρόμος, προγραμματίζουμε, εγώ και ο Μήτσος, να δώσουμε όρκο και να υιοθετήσουμε την Γιάνα, το μικρό γατάκι μας…  

σ.σ.: Επιστολή αναγνώστη, με κοινοποίηση, προς:
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας
Βουλευτή Φλώρινας

3 σχόλια:

  1. Κάτι ψεκάζουν στο Αμύνταιο Δεν εξηγήται τέτοια παράκρουσις!

    Επισκέψου τον βουλευτή σου να σου φτιάξει και κανένα ΔΟΝΤΙ. Αν τον βρείς στο γιατρείο του!

    Τι να πώ ρε;;; Ζείτε μισό αιώνα πίσω. Συνεχίστε με τα ίδια μυαλά και σε λίγο θα δείτε τα απίδια ανάποδα -μαζί με τον σύντροφο μπαρουφάκη που άρχισε να κελαηδάει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΘΑ ΕΡΘΗ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΟΗΛΙΟΣ== ΚΟΚΚΙΝΟΣ== ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΕΧΙΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ , ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ
    ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ.
    ΥΓ. ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΟΣΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ
    ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ή ΣΕΙΡΑ
    ΠΡΟΤΗΜΗΣΕΩΣ .
    ΓΡΑΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΕΙΣ ΤΗΝ == ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ = ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΑΛΛΑ
    ΣΤΗΝ = ΗΠΑ= ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΚΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΔΟΛΛΑΡΙΑ
    ΜΦΧ
    ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σύντροφε πως δεν το είπες πιο νωρίς να σε καλούσαμε προχθές στο Λιμνοχώρι να γλείψεις κανένα κοκαλάκι περίσεψε πολύ πράμα από τα αρνιά και τα κατσίκια που μας πρόσφερε ο βολευτής μας κ.κ.Σέλτσας τα σκυλιά τα φάγανε κρίμα

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.