Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ο ετήσιος χορός του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, το βράδυ της Τρίτης 5 Ιανουαρίου 2016 στο οικογενειακό κέντρο «Νυχρέρι» στο Αμύνταιου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Στην εκδήλωση, στην οποία τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές Φλώρινας, Κώστας Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, Στέφανος Μπίρος, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρώην πρόσεδρος του ΑΜΥΝΤΑ, Δ/ντής του ΑΗΣ Μελίτης, Αναστάσιος Λοβάτσης, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της περιοχής και φίλοι του Συλλόγου, βραβεύθηκε δια χειρός του Δημάρχου κ. Θεοδωρίδη, η αθλήτρια του τμήματος του Γυναικείου Χάντμπολ, Χριστίνα Έλενα Τσιομπανου, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πίνακα των σκόρερ της Α’ Εθνικής και για την πολύπλευρη προσφορά της στο Σύλλογο.


  Αξίζει να σημειωθεί ότι, η τεράστια προσπάθεια της Διοίκησης και της επιτροπής Χάντμπολ του ΑΜΥΝΤΑ για ανεύρεση οικονομικών πόρων, στην σημερινή εποχή των capital controls, των «θεσμών» και της λιτότητας που επιβάλει η συγκυβέρνηση, επιβραβεύθηκε με την προσφορά της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, η οποία, -όπως ανακοίνωσε ο κ. Μπίρος-, αναλαμβάνει να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν την μετακίνηση των αθλητικών τμημάτων του Συλλόγου.

  Το γλέντι που ακολούθησε κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ανανεώνοντας το ραντεβού στο παρκέ του ΔΑΚ Αμυνταίου για τους καθοριστικούς αγώνες που απομένουν, τόσο στο Γυναικείο, όσο και στο Αντρικό τμήμα Χάντμπολ του Συλλόγου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.