Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ο εορτασμός των Θεοφανείων… Η τελετή αγιασμού των υδάτων στη λίμνη Ζάζαρη με …«θεϊκά» ενσταντανέ! (ΒΙΝΤΕΟ)



  Τα γυμνά γκρίζα βουνά, που απλώνονται σ' όλη την απεραντοσύνη του ορίζοντα, η καταχνιά του χειμώνα και οι ύμνοι προς ανάμνηση της Βάπτισης του Ιησού στον Ιορδάνη ποταμό,  ξεδιπλώνουν μπροστά σας, στο πολύχρωμο πανόραμα του τοπίου της λίμνης Ζάζαρη, με την ομορφιά και τη μυστηριακή εικόνα στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην Τ.Κ. Λιμνοχωρίου, έτσι όπως της κατέγραψε η κάμερα του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 

4 σχόλια:

  1. Περισσότερο με συγκίνησε το Μυσταγωγικό Τοπίο της Λίμνης Ζάζαρης παρά ο αγιασμός των υδάτων, οι τσιρίδες του όχλου των πιστών την ώρα του Μυστηρίου και όλη η τελετουργία .( οι παπάδες απλά κάνουν σωστά την δουλειά τους )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ολο σκηνικο κι ο χωρος θυμιζουν εντονα Αγγελοπουλο..Τελεια εικονα σε απιθανο τοπιο.Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνεχιζω ο ιδιος..Αυτη η αργη κινηση της καμερας ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΕ.ειναι ακρως Αγγελοπουλικη οπως κι η φωτογραφια που παραπεμπουν στον Αρβανιτη τον φωτογραφο του..Τελεια και ΜΠΡΑΒΟ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός με την κόκκινη μπλούζα ξεκίνησε νωρίτερα. Όσοι σεβάστηκαν τον άγραφο κανόνα να βουτήξουν αφού ο παπάς πετάξει το σταυρό την πάτησαν. Μάθημα ζωής...με τον σταυρό στο χέρι δεν πας πουθενά..ούτε στο να βάλεις τον σταυρό στο χέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.